Ben jij klaar om met Kleur en Feng Shui je interieur mooier en je leven kleurrijker te maken?

Boek een Gratis Verhelderend Gesprek waarin we samen gaan kijken hoe dat er voor jou uitziet.

wat brengt EEN FENG SHUI KLEUR GESPREK jou?

Binnen een uur helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen.

Waar verlang je naar, voor jezelf of in je interieur?

Gewoon een lekker huis, een thuis en een leven waar je weer blij van wordt. Waar je meer vervulling in vindt nu je rond de 50 bent. Je wilt meer voor jezelf kiezen, je dromen waarmaken en werk doen dat echt je hart heeft. Herken je dat?

Wat houd je tegen?

Hoogstwaarschijnlijk je dagelijks leven. Het ontbreekt je aan rust en overzicht om alles eens goed op een rijtje te zetten. De beste keuzes te maken. Voor jezelf (wie ben je, wat wil je). En voor je interieur... andere kleuren, indeling, stijl, energie...

Hoe kan ik je daarbij helpen?


Jij en je interieur zijn voor mij met elkaar verbonden. Hoe beter de sfeer in je huis hoe beter jij je voelt. Daarom bied ik je 2 mogelijkheden, we starten bij jou òf we beginnen met je interieur. Ga je verhuizen of vernieuwen dan is het duidelijk ;-)

Zij hadden eerder een Verhelderend Gesprek

Paula

Projectleider

"Een gesprek met Nicky kan eigenlijk over van alles gaan maar het komt aan het eind altijd allemaal samen. Het is inspirerend en ik kom er altijd stappen mee verder.  "

Chantal

Talent Coach

"Gisteren had ik mijn gesprek met Nicky. Wat is het verrassend en leuk om te ontdekken dat je je kwaliteiten en talenten niet alleen via testen kan ontdekken, maar dat ook je geboortedatum en zelfs kleuren daar invloed op hebben. En dat je door het dragen van bepaalde kleuren je talenten meer uit kan dragen. Ik heb veel geleerd en ben enorm getriggerd hierdoor.

Over Nicky Beentjes en Vital Living Feng Shui

Hallo,

Ik ben Nicky Beentjes

Ik werk als Kleurexpert en Feng Shui Consultant/Ontwerper
In een Verhelderend Gesprek luister ik naar je vraag en denk ik met je mee. Ik reik je vanuit mijn brede kennisgebied (Feng Shui, Astrologie, Kleur en Interieur maar ook Vormgeving, tekstschrijven en online marketing) graag ideeën of connecties aan die je verder kunnen helpen.

Een Verhelderend Gesprek (telefonisch of via Zoom) is ook altijd de GRATIS eerste stap voor bijvoorbeeld het Feng Shui Kleur Interieur Plan, Helder Hoofd Sessies of het Volg de Kleuren van je Hart Traject.

Nicky Beentjes Feng Shui Kleuradvies

Een Gratis Verhelderend Gesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in onderstaande agenda
  Kies de dag en het tijdstip dat je het beste uitkomt. Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting of telefoongesprek
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat jouw 'Verhelderend Gesprek' is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting of hebben we telefonisch contact. We bespreken jouw visie op de toekomst en wat je kunt doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier jouw
Verhelderend Gesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>