Ben jij klaar om via Kleur jouw Pad van je Hart te gaan volgen voor leven, wonen en ondernemen op jouw manier?

Boek een Gratis Kleur Gesprek waarin we samen gaan kijken hoe dat er voor jou uitziet.

wat brengt EEN KLEUR GESPREK jou?

Binnen 30 minuten helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen.

Waar verlang je naar?

Gewoon een lekker huis, een thuis en een business die of werk dat je weer plezier en vervulling geeft. Zeker als je rond de 45/50 bent en altijd druk geweest bent met anderen overvalt je regelmatig het gevoel dat als je nog iets anders wilt je wel nu een keuze moet gaan maken.

Wat houd je tegen?

Hoogstwaarschijnlijk je dagelijks leven. Het ontbreekt je aan rust en overzicht om alles eens goed op een rijtje te zetten. De beste keuzes te maken. Voor jezelf, in je interieur en voor je business. Ik ben graag jouw gids zodat je de stappen kunt zetten die nodig zijn om je doel en verlangen te bereiken.

Hoe kan ik je daarbij helpen?


Jij, je huis en je business zijn voor mij met elkaar verbonden. Wie wil je zijn, wat straal je uit en hoe kan je omgeving (je huis of kantoor) jou ondersteunen in de dingen die je belangrijk vindt. Jouw identiteit... als jezelf, als ondernemer en als merk zijn het startpunt voor mijn adviezen en ontwerpen.

Zij hadden eerder een Kleur Gesprek

Paula

Projectleider

"Een gesprek met Nicky kan eigenlijk over van alles gaan maar het komt aan het eind altijd allemaal samen. Het is inspirerend en ik kom er altijd stappen mee verder.  "

Chantal

Talent Coach

"Gisteren had ik mijn gesprek met Nicky. Wat is het verrassend en leuk om te ontdekken dat je je kwaliteiten en talenten niet alleen via testen kan ontdekken, maar dat ook je geboortedatum en zelfs kleuren daar invloed op hebben. En dat je door het dragen van bepaalde kleuren je talenten meer uit kan dragen. Ik heb veel geleerd en ben enorm getriggerd hierdoor.

Over Nicky Beentjes en COLORBEE

Hallo,

Ik ben Nicky Beentjes

Ik ben Kleur Coach en Feng Shui Vormgever
In een Kleu Gesprek luister ik naar je vraag en denk ik met je mee. Ik reik je vanuit mijn brede kennisgebied ideeën aan die het Pad van je Hart volgen helderder en makkelijker maken.

Nicky Beentjes Feng Shui Kleuradvies

Een Gratis Kleur Gesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in onderstaande agenda
  Kies de dag en het tijdstip dat je het beste uitkomt. Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting of telefoongesprek
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat jouw 'Verhelderend Gesprek' is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting of hebben we telefonisch contact. We bespreken jouw visie op de toekomst en wat je kunt doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier jouw
Kleur Gesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>