Kleurrijk Leven Academie

Module Kleur in je Interieur

Voor ontspannen wonen en (thuis) werken

Hallo ondernemende vrouw,

Ben jij toe aan andere kleuren in je interieur, een andere sfeer en vooral een nieuwe energie in deze tijd?

Nu je veel meer thuis bent en vooral thuis werkt ben je je misschien bewuster geworden van de sfeer in je huis. Wat je onrustig maakt, waar je je aan ergert of wat je graag anders zou zien.

De gemakkelijkste manier om iets te veranderen is een wandje in een andere kleur. Het geeft je kamer direct een andere sfeer, alleen... welke kleur dan? Dat is een vraag die ik heel vaak krijg, want welke kleur past het beste bij wat je al hebt?

Om je een steuntje in de rug te geven heb ik deze Online Module "Kleur in je Interieur" als onderdeel van mijn Kleurrijk Leven Academie ontwikkeld.

In deze training leer je hoe je vanuit Feng Shui en met jouw kleuren van je huis een plek maakt die fijner woont en relaxter werkt.

Het is een praktische 6-weekse training voor de Pilot prijs van 188 euro

Hieronder leg ik je nog wat meer uit over de inhoud van de training.

Ja, ik doe mee met de Module Kleur in je Interieur voor slechts 188 euro (inclusief btw)

Breng de kleur en de rust terug in jezelf en je interieur


Een Online Training met net die Feng Shui tips en Kleur- en Interieurideeën die je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen.
Om daarmee meer rust, balans te creëren. De energie in je huis maakt dat je meer ontspannen woont en werkt.

In de training geef ik je ook Feng Shui tips
en dan zul je merken dat dingen in je leven ook meer gaan stromen. Het effect van Feng Shui kan merkbaar zijn op het vlak van gezondheid en vitaliteit, liefde en relaties en werk en overvloed.

Ik weet dat mijn 1-op-1 adviezen werken maar niet of dit online ook gaat werken. Daarom heb ik besloten om deze Pilot Training van 6 weken aan te bieden voor maar 188 euro!


Is dit wat voor jou?


Ik zoek een klein groepje enthousiaste vrouwen (of mannen) die aan deze Module "Kleur in je Interieur" willen deelnemen en mij ook feedback willen geven. Ik denk bijvoorbeeld aan mensen die:

 • toe zijn aan andere kleuren in hun huidige huis, maar niet goed weten welke kleuren
 • sfeer en gezelligheid in hun interieur missen
 • een woonkamer, slaapkamer of werkkamer hebben die aan een opknapbeurt toe is
 • nieuwsgierig zijn naar Feng Shui en hoe je je huis vanuit deze theorie inricht

Het grote voordeel van deze Pilot training is dat het een klein groepje is waardoor ik ieder van jullie ook persoonlijke aandacht kan geven. Vragen over jouw specifieke situatie beantwoord ik in Live Zoom Sessies.


Onderwerpen in de Online Module Kleur in je Interieur

 • Het effect van Kleur, hoe gebruik je kleur zonder dat het een kermis wordt
 • Wat is Feng Shui en waarom zou je dit willen gebruiken in je huis
 • Praktisch indelen
 • De kracht van een goede energie in je huis
 • Wat vertelt jouw huis en interieur over je leven (Feng Shui)
woonkameradvies almere


Jouw vragen zijn mijn input


Alleen zo kan ik ervoor zorgen dat de training super gaaf wordt én dat jij er ook echt iets aan hebt. Als je meedoet voor deze lage pilot prijs betekent het ook dat ik het fijn vind (en verwacht) dat je serieus meedoet met alle opdrachten en live sessies (Zoom of Facebook). Want alleen zo haal je het meeste uit de training en heb je resultaat.

Tenslotte zou ik het ook heel erg waarderen als je na het volgen van deze Pilot training een recensie zou willen schrijven. Zo kunnen anderen in de toekomst ook van hun huis een gezellig thuis maken zonder twijfels over kleur en indeling en mogelijk dure miskopen.


Wanneer start de Pilot?


De Online Training (je hoeft er je huis dus niet voor uit maar kan alles dan vanaf je computer) begint op 8 april.


Nieuwsgierig maar te laat om je in te schrijven?


Stuur een mailtje naar contact@nickybeentjes.nl dan zet ik je op de interesse lijst voor de volgende Online Training.


Yes!! Supergaaf ik stap gewoon in!


Voel je dat dit echt wat voor jou is en neem je de sprong?
Klik dan op de bestelbutton, dan weet je twee dingen zeker... je zit erbij én je hebt een supergave deal te pakken voor slechts 188 euro want binnenkort gaat de prijs voor een nog uitgebreidere training waar deze Pilot onderdeel van is, zeker weten flink omhoog!

PS 1
Ik zou dit natuurlijk ook gratis aan kunnen bieden maar dan leert de ervaring dat de waan van de dag het overneemt, je het een keer vergeet en uiteindelijk met de hele training niks doet. Je interieur blijft zoals het is en je hebt de 'flow of energy' gemist om er met 14 andere deelnemers een gave ervaring van te maken. En dat zou echt super jammer zijn.

PS 2
Deze training wordt onderdeel van een grotere training die zeker het 10-voudige gaat kosten dus ik zou zeggen... pak je kans om voor deze lage prijs mee te doen en een waardevol onderdeel te zijn van de ontwikkeling ervan.

Ja, ik doe mee met de Module Kleur in je Interieur voor slechts 188 euro (inclusief btw)

Inrichten met Kleur en Feng Shui voor een warm en gezellig thuis

Denk jij de laatste tijd.... "mijn huis voelt niet fijn, ik wil het anders maar weet niet goed hoe, zal ik een kleurtje op de wand?"

Of heb je een klik met Feng Shui? Ben je benieuwd hoe Feng Shui ervoor kan zorgen dat je productiever bent, harmonie in je gezin bevordert en je liefde en overvloed aantrekt?

Ik ga het je in deze Pilot stap-voor-stap uitleggen. Geen ingewikkeld gedoe maar leuke tips en tricks voor jouw interieur. Over Kleur, Feng Shui, Indelen en Energie.


Aan het eind van deze Pilot heb je een Feng Shui KleurPlan dat je de handvatten geeft om verder mee aan de slag te gaan voor een huis waarin je ontspannen woont en werkt.

Jouw Investering in de Module
"Kleur in je Interieur"

voor ontspannen wonen en (thuis) werken

Totale waarde: € 888,00 nu voor slechts 188 euro!

online module

kleur in je interieur

 • 6 weken lang tips en tricks voor je interieur
 • De basis van Feng Shui uitgelegd
 • Op Kleur- en Stijl ontdekkingstocht
 • Feng Shui toepassen voor meer vitaliteit, romantiek en overvloed
 • Live Zoom, opdrachten, Besloten Facebook groep en het belangrijkste... "let's have some fun!" Ik heb er in elk geval onwijs veel zin!

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit deze Online Training Harmonieus Wonen en Succesvol Thuiswerken met Feng Shui zult halen. En als je de tips en methodieken toepast zal jouw huis een echt thuis zijn waar je je helemaal op je plek voelt.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail waarin ik jouw deelname bevestig. Zodra de startdatum bekend is hoor je dat en krijg je ook de inlog gegevens voor de eerste modules.

Kan ik ook meedoen als ik alleen nieuwsgierig ben naar Feng shui en mijn interieur al goed is?

Jazeker want ik ga ook de diepere betekenis van het interieur behandelen vanuit Feng Shui perspectief. Het is niet noodzakelijk dat jouw interieur aan een opknapbeurt toe is maar het kan wel.

Is de training algemeen of ook geschikt voor mijn persoonlijke interieurvragen?

Allebei, jouw situatie en vragen kun je stellen tijdens de live momenten via Zoom of Facebook Live.

Hoe werkt een Online Pilot Training precies?

Het is een training die je vanuit je eigen huis en in je eigen tempo via je eigen computer kunt volgen. Er zijn in de 6 weken een aantal vaste momenten waarop ik 'live' ben en je jouw vragen kunt stellen.

Heb ik kennis van Feng Shui nodig?

Nee, in de training leg ik je alles uit wat je nodig hebt.

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ja, als je me binnen 30 dagen een email stuurt dan stort ik je geld terug zonder vragen te stellen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je me bereiken via nicky@vital-living.nl of op 06 - 5320 5588

>