Energy Clearing

​​​Heb jij ​regelmatig een 'vol' hoofd​? ​Vind je het lastig om zaken los te laten en vrij te zijn van gepieker?

​Een leven ​waarin je gezin, je baan of eigen bedrijf combineert kan behoorlijk druk zijn. Zeker als je ​nog een studie ernaast volgt ​of de zorg hebt voor iemand dichtbij. ​

Je hoofd zit vol van alles wat je van jezelf 'moet' en wat anderen van je vragen. Je voelt je ​steeds vermoeider​ en hebt weinig energie​. Slapen zonder gepieker kost je steeds meer moeite en je ​mist overdag ​focus, daadkracht en energie.

Zo langzamerhand merk je dat ​die constante ruis en drukte in je hoofd invloed heeft op je functioneren​ ​én je relatie. Je leven is gewoon niet meer zo leuk. Het blij zijn en kunnen genieten raakt steeds meer op de achtergrond.

​Krijg weer rust en ruimte in je hoofd​

​Hoe zou het voor je zijn als er weer ​​een gevoel van ruimte is? Een gevoel van overzicht en controle?

Niet meer jachten en jagen maar een gevoel van rust. Waardoor alles zoveel makkelijker gaat. Je weer energie hebt omdat de 'druk' die je voelt weg is?

Als jij daar naar verlangt ​dan heb ik een oplossing voor je. Een zachte oplossing waar je je alleen maar aan over hoeft te geven.

Geen ​gedoe om ergens heen te gaan​. Geen onderbreking van je ​werkzaamheden. Alleen maar het openstellen van jouw energiesysteem ​om zich te bevrijden van alle opgebouwde spanning.

​Ben je ​benieuwd hoe dat werkt?
Bel me op 06 - 5320 5588 dan leg ik je er vrijblijvend alles over uit.
​Of je leest eerst meer over Helder Hoofd Sessies of Clearings hieronder.

Helder Hoofd Sessies of Clearings voor ​vrouwen die werk​ én gezin​ én studie ​én zorg combineren

​Een Helder Hoofd Sessie of Clearing (een hart-tot-hart ​afstemming op jouw energievelden) ​is de meest eenvoudige en zachte oplossing om weer ontspanning in jezelf en rust en ruimte in je hoofd te ervaren.

De Clearing, of afstemming, gebeurt op afstand​.
​Ik kom dus niet bij je langs en ​we hebben ook geen telefonisch contact tijdens de Clearing. ​Toch zul je merken dat er iets in jou, in je energie veranderd is. Misschien niet direct ​op het moment zelf maar zeker als je meerdere Clearings krijgt raak je steeds meer opgebouwde spanning kwijt.


​​​Bij drukte en weinig tijd, dé manier om je toch ontspannen te voelen

  • heb je regelmatig een overvol 'hoofd'
  • slaap je onrustig van de drukte overdag
  • zorg je ook nog voor een ziek familielid of doe je een studie naast je baan
  • merk je dat je steeds vaker een kort lontje hebt
  • wil je gewoon de rust terug en meer kunnen genieten van je leven?


​​​​​Herkenbaar?

Als je jezelf herkent in bovenstaande punten en je neemt niet tijdig gas terug dan ligt overspannenheid of erger op de loer. Steeds vaker moe zijn, slecht slapen en daardoor niet goed presteren op je werk. Irritaties naar je partner of je kinderen en financi​ële zorgen ​kunnen het gevolg zijn.

​​​Kies voor rust en ruimte in jezelf

Clearing zorgt ervoor dat de in jou in de loop der tijden opgebouwde spanning weer losgelaten wordt. Al na een ​aantal sessies voel je je vrijer en opgeluchter. Heb je weer ruimte in je hoofd, kun je de boel beter de boel laten en merk je dat de mensen in je omgeving positiever op je reageren.

​​​​Helder Hoofd Sessies: hoe werkt het?

De Helder Hoofd Sessies (Clearings) geef ik je op afstand en zijn eens per week op een dag die jou het beste uitkomt, meestal de dag waarop je het drukste bent.

​Op die dag ontvang je de Clearing. Je krijgt geen tijdstip door ​en je hoeft er niets speciaals voor te doen of te laten. Je doet gewoon wat je anders ook zou doen op zo'n dag.

Achteraf krijg je een  mail van mij met het tijdstip. En waarschijnlijk realiseer je je dan pas dat je je anders voelde dan normaal.
Lichter en helderder. Of dat je heerlijk hebt gewerkt. Het kan ook zijn dat je je wat emotioneler voelde, een huilbui had die achteraf enorm opluchtte.

Stel je gewoon open voor de liefdevolle energie die ik je zend en wees je iets bewuster van jezelf en de reacties van de mensen om je heen.

​Wat ging makkelijker dan normaal.
Wat viel je op, reageerde er iemand anders dan anders op je?
Verliep een project vlotter?
Kon je ineens een ​beslissing nemen waar je al tijden over aan het piekeren was?

Allemaal signalen die door een Clearing Sessie in gang gezet kunnen zijn.

​​​​​​​Dit vonden zij van Clearing

Paula
"Ik voel me zo zen vanmorgen en nu snap ik waarom. Het voelt heerlijk en ga het proberen vast te houden."

​Ingrid
"Na de eerste Clearing voelde ik allerlei tintelingen door mijn lijf en was nogal nuchter wat het zou doen. Heb die nacht goed geslapen en had de volgende dag véél energie om op te ruimten. Heerlijk gewoon."

​Silvia
"Ik moest een presentatie voor al mijn collega's geven waar ik erg tegenop zag. Nu was ik opeens heel overtuigend, kreeg ik positieve feedback vanuit de zaal en werden er goede vragen gesteld. Ik voelde me heel sterk!"

​Gonnie
​"Bedankt voor de Clearing van gisteren. Het heeft me geholpen om te beginnen aan een klus waar ik al lang tegenop zag. En daarna was ik opgelucht. Wel de rest van de dag wat vermoeid. Ik ben benieuwd wat de volgende sessie me gaat brengen!"​​​​​

​​​​​​Boek nu ​jouw 'Helder Hoofd Sessies'

​Je kiest het beste een dag waarop je het ​druk hebt.
​Prijzen zijn ​​exclusief 21% btw

  • Losse sessie ​​60 ex
  • 1 maand ​220 ex​ (4 wekelijkse sessies voor 55 ​p/s​)
  • 3 maanden ​600 ex (12 wekelijkse sessies voor 50​ p/s)

Helder Hoofd Sessies

Energy Clearing op afstand voor meer rust, focus en balans in jezelf.
  • Je ontvangt een faktuur in je mailbox met de data en betalingsvoorwaarden. Kies je 'drukste' dag voor de sessie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.