Ontdek de kracht van de juiste kleuren
voor jezelf, in je interieur én je branding

 • Houd je van kleur maar vind je de juiste kleuren kiezen best lastig?
 • Kom jij anders over dan je in werkelijkheid bent?
 • Zoek je mooie en passende kleuren voor in je interieur?
 • Wil je graag meer zelfvertrouwen uitstralen als je een presentatie geeft?
 • Zoek je goede kleuren voor je huisstijl die én bij jou passen en de juiste klanten aantrekt?


Gebruik de kracht van kleur en zet jezelf en je bedrijf beter neer

Ontdek jouw kleuren met de Kleurtest

Aan de hand van de diepere betekenis van kleur ontdek je meer over jezelf. Wat zeggen de kleuren over wie je bent en hoe en wat je doet?
Waar hecht jij de meeste waarde aan in je leven. Welk verlangen zou je willen vervullen? Jouw hartskleuren vertellen je het geheim van jouw leven.

Gebruik de kleuren uit de test in je interieur, voor je huisstijl, je kleding of accessoires en merk het verschil in hoe je je voelt en hoe je overkomt bij anderen. Verbeter je uitstraling, val samen met wie je werkelijk bent en zet je bedrijf helder en krachtig neer.

Over Nicky Beentjes

Hallo,

Ik ben Nicky Beentjes

"Ik dacht dat ik het al wist... mijn hartskleuren. Tenslotte geef ik al jaren kleuradvies. Toch was ik 2 dagen van de kaart door de uitslag van de Kleurtest met mijn hartskleuren.

Hoe kon het dat de kleuruitslag zo precies beschreef wie ik ben en wat ik graag doe? De uitslag voelde tegelijkertijd verrassend en vertrouwd en alle losse puzzelstukjes vielen in 1x op zijn plek.

Wat bleek? Ik had al jaren een onbewuste voorkeur voor deze kleuren, gebruikte ze ook al in mijn interieur alleen niet in mijn kleding en voor mijn huisstijl.

En daarin zit het grote verschil. Het een voelen en het ander uitstralen.
De kleuren die ik eerder gebruikte pasten gewoon niet goed bij wie ik ben.

Geen wonder dat ik zo lang het gevoel had dat er iets niet klopte in mijn bedrijf.

Mijn Kleur Blauwdruk bevat de kleuren Crème, Okergeel, Mint, Wit en balanskleur Paars. Qua betekenis helemaal passend met wie ik voel dat ik ben, wil zijn en wil uitstralen.

Hoe heerlijk! Die herkenning dat wat je doet helemaal klopt met wie je bent, dat gun ik jou ook en daarom begeleid ik jou graag op jouw Kleur Reis.

nicky beentjes feng shui kleuradviseur

Je begint met de Online Kleurtest

De Kleurtest bestaat uit een 40-tal vragen en geven als uitslag de kleuren die voor jou op dit moment het belangrijkste zijn

Wie ben je in Kleur

Kleuren zeggen veel meer over je dan je denkt. De kleuren die je draagt, de kleuren in je interieur maar ook de kleuren in je huisstijl als je een eigen onderneming hebt. Kleuren zeggen iets over jou én doen iets met de ander. Met de Kleurtest ontdek je welke kleuren een reflectie zijn van wie jij bent én geven je aanwijzingen wat jij belangrijk vindt.

Jezelf én de ander beter begrijpen met Kleur

Jij ergert je aan je broer die altijd alles tot in de puntjes wilt weten. Hij ergert zich aan jouw licht- en luchtigheid. Beiden is prima. Met Kleur word je duidelijk waar het verschil in zit én hoe je beter met die verschillen omgaat. Een betere communicatie met je partner, in je gezin of op het werk.

Handleiding voor het vinden van werk naar je hart

Hoe vaak ben je al van baan gewisseld omdat het het toch niet helemaal was? Voelde je je ondergesneeuwd en kwamen je talenten niet tot hun recht. Nu ga je eindelijk ontdekken waar jouw ware kwaliteiten liggen. Jouw persoonlijke handleiding voor gelukkig leven en succes in je werk.

Breng meer Kleur in je leven en doe de Kleurtest!

Kies eens wat vaker voor kleur. In je huis of voor jezelf, in je kleding. Vind je dat toch best lastig dan is de Kleurtest ook voor jou. Je zult verrast staan wat uit de Kleurtest komt en hoe je je bewuster wordt van alle prachtige kleuren om je heen. Kies Kleur!

Dit zeggen andere leuke, ondernemende vrouwen over de ontdekking van hun Kleur Blauwdruk

Gisela

Ondernemende vrouw

" Ik vind kleur een intrigerend onderwerp zowel in mijn kleding als in mijn interieur. Ik wil graag wat meer uit mijn schulp komen en actiever zijn. Ik vond het traject leuk, spannend en reuze interessant. Had helemaal niet op olijfgroen gerekend, mijn balanskleur rood is meer in beeld bij mij."

Helder Hoofd Sessies

Lisette

Creatief directeur

" Ik deed de Kleurtest omdat ik op zoek was naar mezelf en kleur ook onderdeel is van mijn werk. Het turkoois had ik vroeger in mijn kamer. Het traject heeft me vrolijk gemaakt!"

Silvia

Lerares Tekenen

" Heel inzichtelijk dit traject. Door de vragen wie ik ben word me veel duidelijk. Ik dacht bij mijn uitslag Mint: "ja dat ben ik, voel me bijna weer een 13-jarige!" Het Zoom gesprek en daarna het rapport in mijn mail vind ik ook heel prettig.

Stress verminderen met Clearing

Ontdek jouw Kleur Persoonlijkheid

Je begint altijd met de Kleurtest inclusief uitgebreide toelichting via Zoom. Een test met 40 multiple choice vragen. De uitslag van die test bespreken we samen in een Zoom.

Je gaat ontdekken wat jouw Kracht- en Balanskleuren zijn, wat die kleuren betekenen. Tot welke van de 4 elementen (Vuur, Aarde, Lucht of Water) die kleuren behoren en wat dat zegt over jouw drijfveren.

Je ontdekt op welke manier jij het liefste communiceert met anderen én hoe jij je werk het liefste doet. Handig als je nu in een baan zit die je niet bevalt en op zoek bent naar iets dat beter bij je past.

Stap-voor-stap neem ik je tijdens de Zoom mee in de kleuren die bij jou horen. Na de Zoom ontvang je in je e-mail het uitgebreide rapport met alle uitleg en tips hoe je jouw krachtkleur combineert met andere kleuren.

Na de Zoom is je kijk op kleur veranderd en ben je geïnspireerd om de komende tijd te gaan experimenteren met 'jouw' kleuren.

Na een aantal weken zet je de volgende stap: Het uitbreiden van jouw persoonlijke krachtkleuren blauwdruk. Het geeft je een completer beeld van jezelf en wat jij nodig hebt om volledig tot je recht te komen in je werk en in het contact met anderen.

In een derde vervolg adviseer ik je voor de toepassing van jouw kleuren in je interieur of voor je huisstijl.

energiek met energy clearing
Stap 1 - jouw Kracht- en Balanskleur

Loop je vast in je werk, wil je wat anders maar heb je geen idee welke richting dan wel?
Je Kracht- en Balanskleur geven je tal van inzichten en Aha-momenten die je helpen een nieuwe richting te vinden in je carrière of je eigen onderneming.

Stap 2 - jouw Kleur Blauwdruk

Een uitbreiding op jouw kleuren die je een dieper inzicht geven in je drijfveren en hoe je het liefste werkt en communiceert. Welke 'kleurtaal' spreek jij en maakt dat mensen voor jou kiezen en niet voor je concurrent? 

Stap 3 - jouw Interieur en Branding

Hoe pas je jouw Kleur Blauwdruk het beste toe in je interieur of voor je branding? Op welke eigenschap van welke kleur leg je de meeste nadruk in je interieur zodat de rust, balans, eenheid en harmonie bewaard blijft. En welke kleuren in je huisstijl trekken de juiste klanten aan?

Over Vital Living, het bedrijf van Nicky Beentjes

Vital Living

Feng Shui Color Design

Opgericht in 1995 voor Interieurontwerp en Grafische Vormgeving
Tegenwoordig werk ik als Kleurontwerper voor het interieur en als Feng Shui en Persoonlijke Kracht (Kleur) Coach.

Ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt is mijn grootste drijfveer en daarom ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn leven én dat van jou lichter en leuker te maken.

Ik werk met Kleur en Energie en vertaal dat naar een interieur dat je in energie ondersteunt in je leven (Feng Shui). Verder werk ik met Chinese Astrologie, Chinese Voedingsleer, Energy Clearing en de Persoonlijke Kracht Kleur methodiek voor meer rust, flow en balans in je leven.

Nicky Beentjes - Vital Living - kleuradvies

Ervaringen

Wat klanten zeggen over het Kleur traject

Ik ben erg enthousiast over het Kleur traject. Heb er een enorme boost van gekregen en veel inspiratie. Mint was een kleine verrassing omdat ik vaak licht turquoise draag, maar chocoladebruin sloeg in als een bom. Ik heb een lang bruin vest en enkele muren in de kamer plus trappehuis zijn ook precies die kleur. Totaal niet van bewust. Nu wel dus en ik ben aan het experimenteren geslagen zowel in mijn huisstijl, als op mijn website en in mijn kleding.

Bianca Snip

kunstenaRES EN mayakalender gids

meer energie door Helder Hoofd Sessies

Het Traject heeft me inzichten en vooral herkenning gegeven. Mijn huidige werk kan ik goed maar ik merk al een tijdje dat mijn hart er niet echt meer ligt. Ik zou liever meer doen met spiritualiteit en de natuur. In de uitslag kwam naar voren dat ik graag werk vanuit een plan en dan goed ben in zaken regelen en afmaken. Daar ligt mijn grootste kracht. Mijn krachtkleur is Olijfgroen en dat verrast me niet want ik houd erg van alle groen- en blauwtinten.

Ellie

administratief medewerkster

Doe ik wel wat ik wil doen, wat zou mijn echte drijfveer zijn daar was ik benieuwd naar. In mijn werk merk ik vaak dat ik het adviserende stuk niet leuk vind maar organiseren juist wel. Ik houd erg van groene, blauwe en turquoise kleuren en de link met harmonie, leiderschap en creativiteit klopt wel heel erg. De uitslag van de Kleurtest met mijn belangrijkste kracht- en balanskleur vond ik verrassend en bevestigend.

Caro

evenementorganisator

Start met de Kleurtest
en zet jezelf en je bedrijf krachtig neer

238 euro


Kleurtest + Kleurgesprek via Zoom
inclusief rapport en Kleurhartjes


DOE DE KLEURTEST, ontdek wie je bent en wat echt bij jou past

 • Wat is jouw Persoonlijke Kracht
 • Wat is jouw grootste drijfveer
 • Hoe doe je de dingen moeiteloos
 • Ontdek jouw Kleurkracht voor meer levensplezier en werkgeluk

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Ik neem telefonisch contact met je op voor een persoonlijke toelichting voor het invullen van de Kleurtest, de planning én ik stuur je de inlogcode voor de Kleurtest.

Hoeveel tijd zit er tussen stap 1 en 2

In principe 2 maanden maar het mag ook eerder of later, net wat jij fijner vindt.

Kan ik de Kleurtest ook aanvragen als ik niet op zoek ben naar ander werk?

Ja, dat kan en mag zeker. De Kleurtest kun je ook doen omdat je nieuwsgierig bent naar jouw kleuren. Of op zoek bent naar meer kleur in je interieur of in je kleding.

Kunnen er ook kleuren uitkomen die ik niet mooi vind?

Hoe groter je weerstand op een kleur, hoe meer dit een aspect is dat je mag onderzoeken voor jezelf.

Zijn er maar 5 kleuren die ik kan gebruiken?

Nee, je mag alle kleuren van de regenboog gebruiken. Jouw 5 kleuren geven wel jouw grootste kracht aan en die kun je bijvoorbeeld in je huis of in je kleding wat meer gaan gebruiken

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je me bereiken via nicky@vital-living.nl of op 06 - 5320 5588

Vraag nu jouw Kleurtest aan

Ontdek en gebruik de kracht van Kleur
en zet jezelf én je bedrijf krachtig neer


Bij elke stap zit een Zoom sessie en een uitgebreide schriftelijke toelichting (rapport)
dat ik je mail. Ook ontvang je jouw persoonlijke Kleurhartjes bij elke stap.

Doe de kleurtest en ontdek wie je bent en wat echt bij je past

 • Wat is jouw grootste kracht
 • Wat is jouw grootste drijfveer
 • Hoe doe je de dingen moeiteloos
 • Ontdek jouw Kleurkracht voor meer levensplezier en werkgeluk


>