Ontdek de Verborgen Kleuren van je Hart

Jouw route naar een kleurrijk leven 
gelukkig jezelf kunnen zijn en werk naar je hart

 • Vraag je je al een tijd af waarom wie je bent niet lijkt te kloppen met wat je doet?
 • Voel je aan alles dat je toe bent aan een andere, nog onbekende richting in je leven?
 • Ben je nieuwsgierig wat jouw lievelingskleuren je te vertellen hebben?
 • Geeft je werk je geen energie meer en wil je weten wat kleur over jouw diepste drijfveren zegt?
 • Zoek je de juiste kleuren voor je interieur, logo huisstijl of website?


Ontdek hoe kleuren jou helpen jezelf te (her)ontdekken
en helderheid geven over je levenspad

Een bijzondere Kleurtest

Aan de hand van de diepere betekenis van kleur ontdek je meer over jezelf. Wat zeggen de kleuren over wie je bent en hoe en wat je doet?
Waar hecht jij de meeste waarde aan in je leven. Welk verlangen zou je willen vervullen? Jouw hartskleuren vertellen je het geheim van jouw hleven.

Gebruik de kleuren uit de test in je interieur, voor je huisstijl, je kleding of accessoires en merk het verschil in hoe je je voelt en hoe je overkomt bij anderen. Word duidelijk zichtbaar jezelf. Krachtig en vol zelfvertrouwen. Wie je bent valt samen met wat je doet.

Over Nicky Beentjes

Hallo,

Ik ben Nicky Beentjes

"Ik dacht dat ik het al wist... mijn hartskleuren. Tenslotte geef ik al jaren kleuradvies. Toch was ik 2 dagen van de kaart door de uitslag van de Kleurtest met mijn hartskleuren.

Hoe kon het dat de kleuruitslag zo precies beschreef wie ik ben en wat ik graag doe? De uitslag voelde tegelijkertijd verrassend en vertrouwd en alle losse puzzelstukjes vielen in 1x op zijn plek.

Wat bleek? Ik had al jaren een onbewuste voorkeur voor deze kleuren, gebruikte ze ook al in mijn interieur alleen niet in mijn kleding en voor mijn huisstijl.

En daarin zit het grote verschil. Het een voelen en het ander uitstralen.
De kleuren die ik eerder gebruikte pasten gewoon niet goed bij wie ik ben.

Geen wonder dat ik zo lang het gevoel had dat er iets niet klopte in mijn bedrijf.

Mijn Kleur Blauwdruk bevat de kleuren Crème, Okergeel, Mint, Wit en balanskleur Paars. Qua betekenis helemaal passend met wie ik voel dat ik ben, wil zijn en wil uitstralen.

Hoe heerlijk! Die herkenning dat wat je doet helemaal klopt met wie je bent, dat gun ik jou ook en daarom begeleid ik jou graag op jouw Kleur Reis.

Nicky Beentjes

Je begint met de Online Kleurtest

De Kleurtest bestaat uit een 40-tal vragen en geven als uitslag de kleuren die voor jou op dit moment het belangrijkste zijn

De betekenis van jouw hartskleuren

Welke woorden horen bij de door jou gekozen kleuren, 'raken' jou en geven jouw natuurlijke kwaliteiten het beste weer? Welke woorden gebruik jij in je dagelijks leven omdat je gewoon zo bent? De uitslag zal je verwonderen en tegelijkertijd heel vertrouwd zijn.

Jezelf én de ander beter begrijpen met Kleur

Jij ergert je aan je broer die altijd alles tot in de puntjes wilt weten. Hij ergert zich aan jouw licht- en luchtigheid. Beiden is prima. Met Kleur word je duidelijk waar het verschil in zit én hoe je beter met die verschillen omgaat. Een betere communicatie met je partner, in je gezin of op het werk.

Handleiding voor het vinden van werk naar je hart

Hoe vaak ben je al van baan gewisseld omdat het het toch niet helemaal was? Voelde je je ondergesneeuwd en kwamen je talenten niet tot hun recht. Nu ga je eindelijk ontdekken waar jouw ware kwaliteiten liggen. Jouw persoonlijke handleiding voor gelukkig leven en succes in je werk.

Jouw hartskleuren voor jezelf, in je huis of voor je bedrijf

Kies voor de kleur van je verlangen, je kracht, balans, talent of impact en gebruik ze op allerlei manieren. Een sierraad, kledingstuk, accessoires in je interieur, kleur op de wand of voor je huisstijl. Ga voelen en ervaren wat jouw kleuren met je doen, overal en altijd.

Dit zeggen andere leuke, ondernemende vrouwen over de ontdekking van hun Kleur Blauwdruk

Gisela

Ondernemende vrouw

" Ik vind kleur een intrigerend onderwerp zowel in mijn kleding als in mijn interieur. Ik wil graag wat meer uit mijn schulp komen en actiever zijn. Ik vond het traject leuk, spannend en reuze interessant. Had helemaal niet op olijfgroen gerekend, mijn balanskleur rood is meer in beeld bij mij."

Helder Hoofd Sessies

Lisette

Creatief directeur

" Ik deed de Kleurtest omdat ik op zoek was naar mezelf en kleur ook onderdeel is van mijn werk. Het turkoois had ik vroeger in mijn kamer. Het traject heeft me vrolijk gemaakt!"

Silvia

Lerares Tekenen

" Heel inzichtelijk dit traject. Door de vragen wie ik ben word me veel duidelijk. Ik dacht bij mijn uitslag Mint: "ja dat ben ik, voel me bijna weer een 13-jarige!" Het Zoom gesprek en daarna het rapport in mijn mail vind ik ook heel prettig.

Stress verminderen met Clearing

Meer over de Kleurtest

40 Multiple Choice vragen om te ontdekken wie je bent, wat je kunt en vooral hoe je jouw leven moeitelozer kunt gaan leven.

> Wat is jouw Verlangen? Wat zou je graag in je leven hebben?
> Wie ben je? Wie zou je graag (weer) willen zijn?
> Welke talenten en kwaliteiten horen ècht bij jou? Gebruik je die ook?
> Hoe word jij het beste zichtbaar voor de wereld?
Kleur geeft je het antwoord.


Je start met de Kleurtest en kiest voor het onderdeel Verlangen of het onderdeel Kracht en Balanskleur.

Doel van de Kleurtest is om aan de hand van kleur jezelf beter te leren kennen. Wie je bent meer naar voren te laten komen, zichtbaarder te worden, te mogen zijn wie je bent en je talenten te gaan leven.

BESTELLEN

1. Kies voor Kleurtest/Verlangen òf KleurtestKracht/Balans kleur
2. We plannen een Zoom afspraak in (ongeveer 1 uur)
3. Je ontvangt een uitgebreid rapport met toelichting op jouw kleuren
4. Per post ontvang je jouw kleurhartjes zodat je de exacte kleurtinten weet

Heb je nog vragen? Bel me gerust op 06 - 5320 5588

energiek met energy clearing
1. Kleur van je Verlangen

€ 197,00 Kleurtest + Verlangen

Loop je vast in je werk? Heb je geen idee welke richting je uit zou willen? De kleuren van Verlangen uit jouw Kleurtest helpen je een nieuwe richting te vinden. Wat past echt bij jou, waar mag jouw pad je naar toe leiden?

2. Jouw Kracht en Balans Kleur

€ 197,00 Kleurtest + Kracht/Balans

Wat is jouw unieke kracht(kleur), wie ben je en wat is je grootste talent waarmee je zichtbaar bent? Welke kleur is dat en wat is de betekenis van die kleur? Zet je die kracht en kleur al in of is hij in de loop der jaren wat verdwenen?


3. Meer over jou, de Blauwdruk

€ 197,00 (alleen mogelijk na 2)

Welke 5 Kleuren horen echt bij jou? Kleuren die je elke dag tot steun zijn en je kracht en zichtbaarheid geven. Jou eindelijk op een natuurlijke manier in de spotlight zetten. In deze kleuren voel je je helemaal jezelf.


4. Gebruik van jouw Kleuren

€ 197,00 (alleen mogelijk na 2 en 3)

Hoe vertaal je jouw kleuren naar persoonlijk leiderschap, jouw persoonlijke 'merk' (hoe je overkomt), je kleding en je communicatiestijl? Dat is waar je in deze stap duidelijkheid in krijgt. Word zichtbaar en maak impact!


Over Vital Living, het bedrijf van Nicky Beentjes

Vital Living

Feng Shui Color Design

Opgericht in 1995 voor Interieurontwerp en Grafische Vormgeving
Tegenwoordig werk ik als Kleurontwerper voor het interieur en als Feng Shui en Persoonlijke Kracht (Kleur) Coach.

Ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt is mijn grootste drijfveer en daarom ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn leven én dat van jou lichter en leuker te maken.

Ik werk met Kleur en Energie en vertaal dat naar een interieur dat je in energie ondersteunt in je leven (Feng Shui). Verder werk ik met Chinese Astrologie, Chinese Voedingsleer, Energy Clearing en de Persoonlijke Kracht Kleur methodiek voor meer rust, flow en balans in je leven.

Ervaringen

Wat klanten zeggen over het Vind je Hartskleuren Traject

Ik ben erg enthousiast over het Vind je Hartskleuren Traject. Heb er een enorme boost van gekregen en veel inspiratie. Mint was een kleine verrassing omdat ik vaak licht turquoise draag, maar chocoladebruin sloeg in als een bom. Ik heb een lang bruin vest en enkele muren in de kamer plus trappehuis zijn ook precies die kleur. Totaal niet van bewust. Nu wel dus en ik ben aan het experimenteren geslagen zowel in mijn huisstijl, als op mijn website en in mijn kleding.

Bianca

kunstenares

meer energie door Helder Hoofd Sessies

Het Traject heeft me inzichten en vooral herkenning gegeven. Mijn huidige werk kan ik goed maar ik merk al een tijdje dat mijn hart er niet echt meer ligt. Ik zou liever meer doen met spiritualiteit en de natuur. In de uitslag kwam naar voren dat ik graag werk vanuit een plan en dan goed ben in zaken regelen en afmaken. Daar ligt mijn grootste kracht. Mijn krachtkleur is Olijfgroen en dat verrast me niet want ik houd erg van alle groen- en blauwtinten.

Ellie

administratief medewerkster

feng shui liefde

Doe ik wel wat ik wil doen, wat zou mijn echte drijfveer zijn daar was ik benieuwd naar. In mijn werk merk ik vaak dat ik het adviserende stuk niet leuk vind maar organiseren juist wel. Ik houd erg van groene, blauwe en turquoise kleuren en de link met harmonie, leiderschap en creativiteit klopt wel heel erg. De uitslag van de Kleurtest met mijn belangrijkste kracht- en balanskleur vond ik verrassend en bevestigend.

Caro

evenementorganisator

Nieuwsgierig naar jouw Kracht en Balanskleur?

197 euro

Ontdek jouw unieke kleuren met de Kleurtest


Vraag jouw Kleurtest aan,
ontdek jouw Kracht- en Balanskleur (en andere kleuren die je gaan helpen)
lees het uitgebreide rapport, 
ontvang de kleurhartjes per post
én laat je verrassen door de 1,5 uur persoonlijke uitleg

BRENG WEER KLEUR IN JE LEVEN!
(Jouw kracht- en balanskleur is een van de 4 stappen uit een compleet Kleur Coachingstraject
als je graag je hart zou willen volgen maar 'beren' op je weg tegenkomt)


DOE DE KLEURTEST EN ONTDEK WIE JE ALTIJD AL WAS

 • Wat is jouw Persoonlijke Kracht
 • Wat is jouw grootste drijfveer
 • Hoe doe je de dingen moeiteloos
 • Ontdek jouw Kracht- en Balanskleur

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inzichten en inspiratie uit het Volg de Kleuren van je Hart Traject zult halen en als je de tips en methodieken toepast zul je merken dat je leven in positieve zin verandert.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Ik neem telefonisch contact met je op voor persoonlijke uitleg

Zijn alle 4 stappen noodzakelijk?

Als je echt resultaat wilt wel. Je kunt echter ook kiezen voor de Kleurtest met alleen stap 2 en 3

Hoeveel tijd zit er tussen de stappen?

Tussen elke stap zit gemiddeld 4 weken. We bepalen dit bij de eerste stap.

Kunnen er ook kleuren uitkomen die ik niet mooi vind?

Hoe groter je weerstand op een kleur, hoe meer dit een aspect is dat je mag onderzoeken voor jezelf.

Zijn er maar 5 kleuren die ik kan gebruiken?

Nee, je mag alle kleuren van de regenboog gebruiken. Jouw 5 kleuren geven wel jouw grootste kracht aan en die kun je bijvoorbeeld in je huis of in je kleding wat meer gaan gebruiken

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je me bereiken via nicky@vital-living.nl of op 06 - 5320 5588

Je investering in het Vind je Hartskleuren Traject

Ontdek en gebruik de kracht van Kleur
voor jezelf, in je interieur of voor je huisstijl


Bij elke stap zit een Zoom sessie van zo'n 1,5 uur en een uitgebreide schriftelijke toelichting (rapport)
dat ik je mail. Ook ontvang je jouw persoonlijke Kleurhartjes bij stap 2 en 3

BESTEL JOUW KLEURTEST INCLUSIEF STAP 1 OF STAP 2

 • 1. Kleur van je Verlangen € 197
 • 2. Kracht en Balans Kleur € 197
 • 3. Ontdek je Blauwdruk € 197
 • 4. Vergroot je Impact € 197
>