Op zoek naar wie je bent en wat je ècht wilt?
Laat kleur je de weg wijzen...

Kleur Coaching

voor creatieve en bewuste ondernemers op een kruispunt in hun leven

Volg het Pad van je Hart met Kleur Coaching
voor meer rust, plezier en vervulling

in leven, wonen en ondernemen

Herken je dit?

 • Je voelt al een tijd onrust in jezelf, wat je doet in je werk is het niet meer maar wat dan wel?

 • Je staat op het punt het oude los te laten maar vraagt je af of het wel de juiste keuze en het juiste moment is voor verandering.

 • De sfeer in je huis of praktijkruimte past niet meer bij jou. Je verlangt naar andere kleuren, een frisse energie die beter past bij wie je bent geworden en je rust, focus en daadkracht geeft.

 • Je weet wel wat je wilt alleen op je website staat nog je oude verhaal, een aanbod wat niet meer matcht met je nieuwe koers en kleuren die niet meer lijken te passen bij wat je wilt uitstralen.

Hoe zou het zijn...

 • Als je met Kleur ontdekt wat ècht bij jou past en daarmee de rust in jezelf terugvindt?

 • Je met een gerust hart je nieuwe koers kunt volgen omdat wat je wilt gaan doen helemaal aansluit bij jouw 'Zijn' en je weet wat de beste timing is.

 • De sfeer en kleuren in je huis of praktijkruimte helemaal afgestemd zijn op het Pad van je Hart en de nieuwe JIJ. Omdat de Feng Shui van je huis overeenkomt met je verlangen.

 • Als we samen de woorden voor jouw Pad van je Hart ontdekken, je aanbod aanscherpen en de kleuren en uitstraling aanpassen zodat je website de juiste klanten op je pad brengt.

Kleur als wegwijzer

Kleur vertelt al een verhaal voordat je ook maar iets gezegd hebt.
De kleuren die je draagt en in je interieur of voor je website gebruikt zeggen allemaal iets over wie jij bent en waar jij voor staat.

In mijn Kleur Coaching start je met de Online Kleurtest waarin ik je meeneem op een Kleurreis naar jouw unieke Kleur Blauwdruk.
Je leert meer over de diepere betekenis van jouw Kleuren en hoe je ze inzet om krachtiger over te komen en meer zelfvertrouwen uit te stralen.

 
Je ontdekt de kleur van je verlangen, geluk en succes en hoe je een selectie van kleuren kunt gebruiken om je doelen te bereiken.


Aan de hand van jouw Kleuren en Elementenvlieger ontdek je ook wat jouw favoriete leiderschapsstijl is en hoe jij en de mensen in je omgeving het liefst communiceren.

Met de ontdekking van 'jouw unieke Kleur Blauwdruk' heb je alles in handen om het Pad van je Hart te volgen door deze kleuren gericht in te zetten voor je kleding, in je interieur en in je onderneming.Wat zeggen anderen

Gisela

Ondernemende vrouw

" Ik vind kleur een intrigerend onderwerp zowel in mijn kleding als in mijn interieur. Ik wil graag wat meer uit mijn schulp komen en actiever zijn. Ik vond het traject leuk, spannend en reuze interessant. Had helemaal niet op olijfgroen gerekend, mijn balanskleur rood is meer in beeld bij mij."

Helder Hoofd Sessies

Lisette

Creatief directeur

" Ik deed de Kleurtest omdat ik op zoek was naar mezelf en kleur ook onderdeel is van mijn werk. Het turkoois had ik vroeger in mijn kamer. Het traject heeft me vrolijk gemaakt!"

Silvia

Lerares Tekenen

" Heel inzichtelijk dit traject. Door de vragen wie ik ben word me veel duidelijk. Ik dacht bij mijn uitslag Mint: "ja dat ben ik, voel me bijna weer een 13-jarige!" Het Zoom gesprek en daarna het rapport in mijn mail vind ik ook heel prettig.

Stress verminderen met Clearing

Werkwijze Kleur Coaching

De Kleurtest

Via de mail ontvang je de link naar jouw Kleurtest. Met de uitslag ontdek je jouw kleuren van Verlangen, Succes, Geluk, Kracht en Balans en jouw Top 10 Kleuren die je de meeste kracht en zelfvertrouwen geven om het Pad van je Hart te gaan volgen.

Het Complete Kleur Coaching Traject bestaat uit 5 stappen en neemt ongeveer 4 tot 6 weken in beslag. Daarna kies je naar wens voor een uitgebreidere toepassing van jouw Kleuren.

Kleursessie Kracht- en Balanskleuren
In deze eerste Kleursessie (online via Zoom) ontdek je jouw kracht- en balans kleuren. Welke diepere betekenis hebben deze kleuren en wat zegt jouw belangrijkste Element (Vuur, Water, Aarde of Lucht) over jouw drijfveren. 

Deze Kleursessie duurt ongeveer 1,5 uur en na afloop ontvang je via de mail alles nog in een PDF zodat je wat we besproken hebben op je gemak kunt nalezen.

Kleursessie Blauwdruk

In deze Zoom Kleursessie ontdek je jouw unieke Kleur Blauwdruk die je vertelt wat jij het belangrijkste in je leven vindt. Is dat harmonie en balans, creativiteit, liefde of juist onafhankelijk zijn?

Jouw kleuren en de samenstelling van jouw Elementen Vlieger vertellen jouw verhaal. Deze kleuren gebruiken geven je kracht en zelfvertrouwen en... laten anderen op een onbewust niveau ervaren dat wie jij innerlijk bent klopt met wat je uitstraalt. 

Kleursessie Verlangen

Komen jouw kleuren van Verlangen, Geluk en Succes overeen met jouw Blauwdruk Kleuren, jouw essentie? Als dat zo is dan volg je al jouw Pad van je Hart.

Het kan ook zijn dat jouw Verlangen Blauwdruk juist heel andere kleuren laat zien. In deze Zoom Kleursessie bespreken we hoe je jouw Verlangen dichterbij kunt halen.

Kleursessie Impact

In deze Kleursessie ontdek je jouw Kleuren Top 10, je favoriete Leiderschaps- en Communicatiestijl. En in welke werkomgeving en functies je het het meeste tot je recht. We bespreken kort hoe je deze kleuren in jouw situatie het beste kunt toepassen in bijvoorbeeld je kledingkeuze, je interieur of voor je website.

Met je Complete Kleur Blauwdruk kies je naar wens voor een gedegen uitwerking naar een Feng Shui Kleur Interieur Plan voor je huis, het Personal Branding Kleur Traject voor een logo en website restyling of het Energy Copy Consult voor teksten met de juiste 'vibe en energie' op je website.

Na jouw Kleur Coaching

Na je Kleur Coaching kies je naar wens voor een gedegen uitwerking naar een Feng Shui Kleur Interieur Plan voor je huis, het Personal Branding Kleur Traject voor een logo en website restyling of het Energy Copy Consult voor teksten met de juiste 'vibe en energie' op je website.

Nicky Beentjes

Kleur is altijd en overal om je heen en... doet altijd iets met jou en je gevoel. De kleuren die je draagt, in je interieur gebruikt en zeker ook de kleuren van je logo of op je website.

Met de Kleur Coaching ontdek je wat kleur voor jou betekent, hoe kleur doorwerkt op alle vlakken van je leven én je werk.

Als jij nu niet lekker in je vel zit, verlangt naar anders maar niet goed weet hoe en wat... laat je dan de weg wijzen met Kleur.

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het een eye-opener is. Om jezelf zo kloppend vertaald te zien in Kleur.

Het mooie van deze Kleurtest is dat hij ratio en gevoel combineert, zo komen er echt de kleuren uit die bij jouw Innerlijke Zijn passen.


Kleur jezelf, je huis en je onderneming!

Jouw investering

Kleur Coaching voor meer rust, plezier en genieten in je leven

WAT ONTVANG JE?

 • Online Kleurtest met 40 vragen om te ontdekken wie jij bent, wat je grootste verlangen is en hoe je de meeste impact maakt.
 • 4x een uitgebreid Kleurrapport (PDF) met helderheid over jouw unieke kleuren van verlangen, succes, geluk, kracht, balans en top 10 kleuren.
 • 4x Zoom Kleursessies met uitgebreide persoonlijke uitleg over jouw kleuruitslagen
 • Kleurhartjes van jouw Kleuren zodat je die altijd als referentie kunt gebruiken voor de aanschaf van bijvoorbeeld kleding of interieurzaken.

Ervaringen

Wat klanten zeggen over Kleur Coaching

Ik ben erg enthousiast over het Kleur traject. Heb er een enorme boost van gekregen en veel inspiratie. Mint was een kleine verrassing omdat ik vaak licht turquoise draag, maar chocoladebruin sloeg in als een bom. Ik heb een lang bruin vest en enkele muren in de kamer plus trappehuis zijn ook precies die kleur. Totaal niet van bewust. Nu wel dus en ik ben aan het experimenteren geslagen zowel in mijn huisstijl, als op mijn website en in mijn kleding.

Bianca Snip

GRAFISCH ONTWERPER EN ILLUSTRATOR

meer energie door Helder Hoofd Sessies

Het Traject heeft me inzichten en vooral herkenning gegeven. Mijn huidige werk kan ik goed maar ik merk al een tijdje dat mijn hart er niet echt meer ligt. Ik zou liever meer doen met spiritualiteit en de natuur. In de uitslag kwam naar voren dat ik graag werk vanuit een plan en dan goed ben in zaken regelen en afmaken. Daar ligt mijn grootste kracht. Mijn krachtkleur is Olijfgroen en dat verrast me niet want ik houd erg van alle groen- en blauwtinten.

Ellie

administratief medewerkster

Doe ik wel wat ik wil doen, wat zou mijn echte drijfveer zijn daar was ik benieuwd naar. In mijn werk merk ik vaak dat ik het adviserende stuk niet leuk vind maar organiseren juist wel. Ik houd erg van groene, blauwe en turquoise kleuren en de link met harmonie, leiderschap en creativiteit klopt wel heel erg. De uitslag van de Kleurtest met mijn belangrijkste kracht- en balanskleur vond ik verrassend en bevestigend.

Caro

evenementorganisator

Over COLORBEE, het bedrijf van Nicky Beentjes

COLORBEE

Coaching en Design

Opgericht in 1996 voor Interieurontwerp en Grafische Vormgeving
Tegenwoordig werk ik als Kleurontwerper voor het interieur en als Feng Shui en Persoonlijke Kracht (Kleur) Coach.

Ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt is mijn grootste drijfveer en daarom ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn leven én dat van jou lichter en leuker te maken.

Ik werk met Kleur en Energie en vertaal dat naar een interieur dat je in energie ondersteunt in je leven (Feng Shui). Verder werk ik met Chinese Astrologie, Chinese Voedingsleer, Energy Clearing en de Persoonlijke Kracht Kleur methodiek voor meer rust, flow en balans in je leven.

Nicky Beentjes - Vital Living - kleur- en stijladvies

Jouw investering

WAT ONTVANG JE?

 • Online Kleurtest met 40 vragen om te ontdekken wie jij bent, wat je grootste verlangen is en hoe je de meeste impact maakt.
 • 4x een uitgebreid Kleurrapport (PDF) met helderheid over jouw unieke kleuren van verlangen, succes, geluk, kracht, balans en top 10 kleuren.
 • 4x Zoom Kleursessies met uitgebreide persoonlijke uitleg over jouw kleuruitslagen
 • Kleurhartjes van jouw Kleuren zodat je die altijd als referentie kunt gebruiken voor de aanschaf van bijvoorbeeld kleding of interieurzaken.
>