Ontdek je Grootste Verlangen
met deze Kleurtest

 • Voel je een verlangen naar een lichter en leuker leven maar heb je geen idee wat je anders wilt?
 • Merk je dat je niet meer blij wordt van je werk en twijfel je welke richting dan wel past?
 • Zoek je werk dat je meer vervulling geeft en je ogen weer laat stralen?
 • Wil je ontdekken wat je werkelijk wilt en daar echt voor kunnen gaan?
 • Wil je meer inzicht in jezelf op de kleurrijkste manier mogelijk?


Dan is de Kleurtest wat voor jou...

Ontdek wie je bent en wat je wilt met de Kleurtest

Aan de hand van de diepere betekenis van kleur ontdek je meer over jezelf. Wat zeggen de kleuren over wie je bent en hoe en wat je doet?
Waar hecht jij de meeste waarde aan in je leven. Welk verlangen zou je willen vervullen? Jouw hartskleuren vertellen je het geheim van jouw leven.

Gebruik de kleuren uit de test in je interieur, voor je huisstijl, je kleding of accessoires en merk het verschil in hoe je je voelt en hoe je overkomt bij anderen. Verbeter je uitstraling, val samen met wie je werkelijk bent en zet je bedrijf helder en krachtig neer.

Over Nicky Beentjes

Hallo,

Ik ben Nicky Beentjes

"Ik dacht dat ik het al wist... mijn hartskleuren. Tenslotte geef ik al jaren kleuradvies. Toch was ik 2 dagen van de kaart door de uitslag van de Kleurtest met mijn hartskleuren.

Hoe kon het dat de kleuruitslag zo precies beschreef wie ik ben en wat ik graag doe? De uitslag voelde tegelijkertijd verrassend en vertrouwd en alle losse puzzelstukjes vielen in 1x op zijn plek.

Wat bleek? Ik had al jaren een onbewuste voorkeur voor deze kleuren, gebruikte ze ook al in mijn interieur alleen niet in mijn kleding en voor mijn huisstijl.

En daarin zit het grote verschil. Het een voelen en het ander uitstralen.
De kleuren die ik eerder gebruikte pasten gewoon niet goed bij wie ik ben.

Geen wonder dat ik zo lang het gevoel had dat er iets niet klopte in mijn bedrijf.

Mijn Kleur Blauwdruk bevat de kleuren Crème, Okergeel, Mint, Wit en balanskleur Paars. Qua betekenis helemaal passend met wie ik voel dat ik ben, wil zijn en wil uitstralen.

Hoe heerlijk! Die herkenning dat wat je doet helemaal klopt met wie je bent, dat gun ik jou ook en daarom begeleid ik jou graag op jouw Kleur Reis.

nicky beentjes feng shui kleuradviseur

Je begint met de Online Kleurtest

De Kleurtest bestaat uit een 40-tal vragen en geven als uitslag de kleuren die voor jou op dit moment het belangrijkste zijn

Wie ben je in Kleur

Kleuren zeggen veel meer over je dan je denkt. De kleuren die je draagt, de kleuren in je interieur maar ook de kleuren in je huisstijl als je een eigen onderneming hebt. Kleuren zeggen iets over jou én doen iets met de ander. Met de Kleurtest ontdek je welke kleuren een reflectie zijn van wie jij bent én geven je aanwijzingen wat jij belangrijk vindt.

Jezelf én de ander beter begrijpen met Kleur

Jij ergert je aan je broer die altijd alles tot in de puntjes wilt weten. Hij ergert zich aan jouw licht- en luchtigheid. Beiden is prima. Met Kleur word je duidelijk waar het verschil in zit én hoe je beter met die verschillen omgaat. Een betere communicatie met je partner, in je gezin of op het werk.

Handleiding voor het vinden van werk naar je hart

Hoe vaak ben je al van baan gewisseld omdat het het toch niet helemaal was? Voelde je je ondergesneeuwd en kwamen je talenten niet tot hun recht. Nu ga je eindelijk ontdekken waar jouw ware kwaliteiten liggen. Jouw persoonlijke handleiding voor gelukkig leven en succes in je werk.

Breng meer Kleur in je leven en doe de Kleurtest!

Kies eens wat vaker voor kleur. In je huis of voor jezelf, in je kleding. Vind je dat toch best lastig dan is de Kleurtest ook voor jou. Je zult verrast staan wat uit de Kleurtest komt en hoe je je bewuster wordt van alle prachtige kleuren om je heen. Kies Kleur!

Dit zeggen andere leuke, ondernemende vrouwen over de ontdekking van hun Kleur Blauwdruk

Gisela

Ondernemende vrouw

" Ik vind kleur een intrigerend onderwerp zowel in mijn kleding als in mijn interieur. Ik wil graag wat meer uit mijn schulp komen en actiever zijn. Ik vond het traject leuk, spannend en reuze interessant. Had helemaal niet op olijfgroen gerekend, mijn balanskleur rood is meer in beeld bij mij."

Helder Hoofd Sessies

Lisette

Creatief directeur

" Ik deed de Kleurtest omdat ik op zoek was naar mezelf en kleur ook onderdeel is van mijn werk. Het turkoois had ik vroeger in mijn kamer. Het traject heeft me vrolijk gemaakt!"

Silvia

Lerares Tekenen

" Heel inzichtelijk dit traject. Door de vragen wie ik ben word me veel duidelijk. Ik dacht bij mijn uitslag Mint: "ja dat ben ik, voel me bijna weer een 13-jarige!" Het Zoom gesprek en daarna het rapport in mijn mail vind ik ook heel prettig.

Stress verminderen met Clearing

Ontdek de Kleur van je Verlangen

Met de uitslag van deze Online Kleurtest maak je een Magische Kleurreis naar jezelf en een leven waar je blijer van wordt.

Via de kleuren van je Verlangen (1), je Kracht- en Balanskleur (2), je Kleurblauwdruk (3) en uiteindelijk de toepassing van jouw kleuren voor jezelf, je interieur of je zakelijke huisstijl (4).

Hoe vaak heb je de laatste tijd al verzucht dat je dolgraag iets anders zou willen in je leven. Omdat je uitgekeken bent op je werk, het niet meer zo lekker loopt in je relatie of omdat je in een burnout zit.
 
Allemaal signalen dat je wat mag veranderen. Het universum geeft je steeds maar seintjes dat het nu echt tijd is voor verandering.

Maar wat doe jij? Je blijft pruttelen, malen en piekeren en komt gewoon niet in actie om daadwerkelijk iets te veranderen. Begrijpelijk want verandering is spannend, geeft stress en vooral... gedoe.

Kies voor LEUK!

Een Kleurtest die als eerste jouw grootste verlangen duidelijk maakt. Het verlangen dat je misschien al tijden onderdrukt hebt en er nu aan de hand van Kleur gewoon uitkomt.

En weet je wat het leuke is? De kleuren die eruit komen die gaan ervoor zorgen dat je op een leuke, relaxte manier jouw verlangen kunt gaan leven.

Want het enige dat je hoeft te doen is de KLEUREN VAN VERLANGEN in je leven te brengen. Niks ingewikkelds gewoon voor jezelf (denk aan sieraden of kleding) of in je omgeving (in je interieur).

Jouw eerste stap? Het bestellen van de Kleurtest, het maken van de vragen en daarna neem ik contact met je op voor de toelichting.

Alle Kleurstappen die na de stap Verlangen komen doe je in je eigen tempo en zijn vrijwillig. Je kunt ook alleen de stap Verlangen doen.

energiek met energy clearing
Stap 1 - Bestel jouw Kleurtest


Klik op de Bestelbutton of... bel me als je eerst alle ins- en outs wil weten op 06 - 5320 5588. Het beste bel je me tussen 12.00 en 13.00 uur.

Stap 2 - Maak de vragen

Je maakt de vragen in 1 sessie. Vul ze in op gevoel, denk er niet te lang over na. Je eerste antwoord is het juiste voor dit moment.

Stap 3 - Krijg de toelichting via Zoom

Je stuurt me een berichtje als je de vragen gemaakt hebt. We plannen een datum voor de Zoom waarna ik je het rapport mail. 

Over Vital Living, het bedrijf van Nicky Beentjes

Vital Living

Feng Shui Color Design

Opgericht in 1995 voor Interieurontwerp en Grafische Vormgeving
Tegenwoordig werk ik als Kleurontwerper voor het interieur en als Feng Shui en Persoonlijke Kracht (Kleur) Coach.

Ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt is mijn grootste drijfveer en daarom ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn leven én dat van jou lichter en leuker te maken.

Ik werk met Kleur en Energie en vertaal dat naar een interieur dat je in energie ondersteunt in je leven (Feng Shui). Verder werk ik met Chinese Astrologie, Chinese Voedingsleer, Energy Clearing en de Persoonlijke Kracht Kleur methodiek voor meer rust, flow en balans in je leven.

Nicky Beentjes - Vital Living - kleuradvies

Ervaringen

Wat klanten zeggen over het Kleur traject

Ik ben erg enthousiast over het Kleur traject. Heb er een enorme boost van gekregen en veel inspiratie. Mint was een kleine verrassing omdat ik vaak licht turquoise draag, maar chocoladebruin sloeg in als een bom. Ik heb een lang bruin vest en enkele muren in de kamer plus trappehuis zijn ook precies die kleur. Totaal niet van bewust. Nu wel dus en ik ben aan het experimenteren geslagen zowel in mijn huisstijl, als op mijn website en in mijn kleding.

Bianca Snip

kunstenaRES EN mayakalender gids

meer energie door Helder Hoofd Sessies

Het Traject heeft me inzichten en vooral herkenning gegeven. Mijn huidige werk kan ik goed maar ik merk al een tijdje dat mijn hart er niet echt meer ligt. Ik zou liever meer doen met spiritualiteit en de natuur. In de uitslag kwam naar voren dat ik graag werk vanuit een plan en dan goed ben in zaken regelen en afmaken. Daar ligt mijn grootste kracht. Mijn krachtkleur is Olijfgroen en dat verrast me niet want ik houd erg van alle groen- en blauwtinten.

Ellie

administratief medewerkster

Doe ik wel wat ik wil doen, wat zou mijn echte drijfveer zijn daar was ik benieuwd naar. In mijn werk merk ik vaak dat ik het adviserende stuk niet leuk vind maar organiseren juist wel. Ik houd erg van groene, blauwe en turquoise kleuren en de link met harmonie, leiderschap en creativiteit klopt wel heel erg. De uitslag van de Kleurtest met mijn belangrijkste kracht- en balanskleur vond ik verrassend en bevestigend.

Caro

evenementorganisator

Bestel jouw Kleurtest

100 euro


Kleurtest + Kleurgesprek via Zoom
inclusief rapport en Kleurhartjes


DOE DE KLEURTEST EN ONTDEK DE KLEUR VAN JE VERLANGEN

 • Wat is jouw Verlangen
 • Welke kleuren heeft jouw Verlangen
 • Wat is de betekenis van die Kleuren

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Ik neem telefonisch contact met je op voor een persoonlijke toelichting voor het invullen van de Kleurtest, de planning én ik stuur je de inlogcode voor de Kleurtest.

Hoeveel tijd zit er tussen stap 1 en 2

In principe 2 maanden maar het mag ook eerder of later, net wat jij fijner vindt.

Kan ik de Kleurtest ook gewoon uit interesse aanvragen?

Ja, dat kan en mag zeker. De Kleurtest kun je ook doen omdat je nieuwsgierig bent naar jouw kleuren. Of op zoek bent naar meer kleur in je interieur of in je kleding.

Kunnen er ook kleuren uitkomen die ik niet mooi vind?

Hoe groter je weerstand op een kleur, hoe meer dit een aspect is dat je mag onderzoeken voor jezelf.

Zijn er maar 5 kleuren die ik kan gebruiken?

Nee, je mag alle kleuren van de regenboog gebruiken. Jouw 5 kleuren geven wel jouw grootste kracht aan en die kun je bijvoorbeeld in je huis of in je kleding wat meer gaan gebruiken

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je me bereiken via nicky@vital-living.nl of op 06 - 5320 5588

Vraag nu jouw Kleurtest aan

Ontdek de kleuren van je Verlangen
voor een leven waar je blijer van wordt


Bij elke stap zit een Zoom sessie en een schriftelijke toelichting dat ik je mail.
Ook ontvang je jouw persoonlijke Kleurhartjes bij elke stap.

DOE DE KLEURTEST EN ONTDEK DE KLEUR VAN JE VERLANGEN

 • Wat is jouw Verlangen
 • Welke kleuren heeft jouw Verlangen
 • Wat is de betekenis van die Kleuren
>