GRATIS

De 5 Geheimen Voor een Kleurrijk leven waarin je bewust kiest voor het volgen van je eigen pad

Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout als symbool voor Blijheid, Energie, Richting, Rust en Ruimte. 5 Aspecten die nodig zijn om te gaan doen wat je hart je ingeeft. Voor een leven met minder stress en meer genieten. Lichter en Kleurrijker Leven.


Het e-book geeft je per Geheim 3 praktische tips voor jezelf én je interieur.

Wat anderen zeggen...


Stress verminderen met Clearing

Element Water (Helder Hoofd Sessies)

Hi Nicky,
Heel erg bedankt voor de serie Helder Hoofd Sessies.

“Voor de sessies was ik eraan gewend geraakt om elke nacht een of meerdere keren wakker te worden. Ik was ook heel erg druk in mijn hoofd, maar ik schreef dat toe aan de beginnende overgang. Vooral bij de eerste clearing was het effect enorm.”

“Ik was tijdens de sessie heel erg moe, maar na een paar uur werd ik er juist heel energiek van. En ik sliep de eerste paar nachten erna als een roosje. Heerlijk om op die manier bij te kunnen tanken. Het geeft me nu vooral een nog groter bewustzijn dat onrustig slapen niet persé nodig is en dat er dan dus dingen zijn die opgeruimd moeten worden.

Al met al heeft het me meer energie gegeven en meer zelfvertrouwen.”


Monique

Element Metaal (Astrologie)

Nicky heeft me met haar Astrologische Life Consult (een uiteenzetting van mijn Chinese horoscoop + haar uitgebreide kennis van feng shui) waardevolle inzichten kunnen geven over mijn aard, karakter, motivatie en valkuilen. Geruststellend herkenbaar en ook verrassend concreet. Met duidelijke tips en advies over timing, hulpbronnen, aandachtspunten en middelen.


Waardoor vertrouwen en inzicht steeds groeit
en verdiept en me de moed geeft keuzes te maken op een manier die bij me past in de richting die bij me hoort. 

Haar heldere uiteenzetting en uitgebreide toelichting geven me de steppingstones die ik op dit moment nodig heb en vol vertrouwen wandel ik verder op mijn pad. Dit is het goede pad voor me. Dat voelde ik al en is ook bevestigd in het consult."


Nathalie

De 3 Voordelen van het e-book de 5 Geheimen voor een Kleurrijk Leven
 

Alles bij elkaar

Geen volle mailbox maar alle tips op 1 plek. Voor een Kleurrijk Leven waarin je jouw hart volgt.

15 Praktische Tips

Voor meer passie, energie, richting, rust en ruimte in jezelf en je interieur.

Start van een leuker leven

Breng jezelf naar een hoger plan en breng meer kleur in jezelf, je huis en je leven.

Download nu Gratis de 5 Geheimen voor een Kleurrijk Leven

De 5 Elementen Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout zijn de bouwstenen van ons universum. Samen vormen ze de oneindige cyclus van yin naar yang en omgekeerd. En ondersteunen ze jou naar meer energie, weten wat je wilt, rust in je hoofd en een huis waarin je je thuisvoelt en volledig jezelf mag zijn. Ontdek de 5 Geheimen met 15 Kleur, Energie en Feng Shui tips voor jezelf én je interieur.

>