Feng Shui Kleurplan
voor als je huis nog niet als 'thuis' voelt


 • Heb je een appartement of huis in aanbouw gekocht en loopt je hoofd om van alle interieur- en kleurkeuzes die je moet maken terwijl je nog niet weet hoe het er 'in het echt' uitziet?

 • Zijn je meubels toe aan vervanging en vraag je je af of het straks allemaal nog wel bij elkaar past?

 • Zijn je muren nog wit en kaal en weet je niet goed welke kleuren dan wel?

 • Is je woonkamer lastig in te delen en krijg je het maar niet gezellig?

 • Wil je na een lastige tijd een nieuwe start maken en met hulp van Feng Shui inrichten meer stroming en positiviteit in je leven brengen?


Tijd voor een Feng Shui Kleurplan

kleurideeën voor je interieur
kleuradvieskeuken_haarlem

Kleur... je wilt wel maar je durft niet goed


Want stel dat de kleur verkeerd uitpakt? Het een dure miskoop blijkt? Of veel te druk wordt... je kiest dan liever voor veilig. Weer een wittint, grijzen of natuurtinten. Het kan, het mag, maar soms zou je weleens iets spannenders willen. Een 'wow, wat gaaf' uitspraak willen horen van iemand die op bezoek komt.

Je komt er niet uit en dus gebeurt er niks. Blijft het wit of saai...

Welke kleuren passen eigenlijk het beste in jouw huis? En bij jou?

Welke kleur je ook kiest... er is altijd iets moois van te maken


Alleen... welke kleuren kies je dan?

Om nu zomaar snel een keuze te maken en wat aan te schaffen... Echt mooie behangsoorten, verf, meubelstof of gordijnoplossingen zijn best kostbaar om in een opwelling JA tegen te zeggen.

Het vraagt voorbereiding. Een goed idee wat je wilt. Dat is nu net het probleem, want je weet het eigenlijk niet zo goed. De kamer ligt op het noorden, maakt dat nog wat uit qua kleurkeuze? Je wilt er rustig kunnen werken of juist met z'n allen tv kijken.

Welke keuze is het verstandigste? Doe je er wel goed aan voor kleur te kiezen of is wit, grijs, naturel toch uiteindelijk een beter idee?

kleuradvies slaapkamer

Ik geef antwoord op jouw kleurvragen


Zodat je een gefundeerde keuze kunt maken uit speciaal voor jou geselecteerde opties

Je vanuit het Kleurplan dat ik voor je ontwerp alles wat je aanschaft bij elkaar past en er rust en harmonie ontstaat

Je alles op papier krijgt zodat je niet op stel en sprong hoeft aan te schaffen

Je geen tijd hoeft te maken voor eindeloze zaterdagen naar woonwinkels


Feng Shui Kleurplan + persoonlijke begeleiding

Antwoord op al je kleurvragen, een unieke stijl- en sfeerkaart inclusief persoonlijk kleurpalet en de vertaling ervan naar de toepassing voor wand, vloer, raambekleding en meubilair.

Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke Feng Shui energie, de ligging, energie en gebruik van de ruimte en je smaak, stijl en wensen.

Waardoor je:

 • Zeker weet dat je de juiste keuzes maakt
 • Dure miskopen en spijt achteraf voorkomt
 • Jouw interieur een eigen en unieke sfeer krijgt
 • Je zelf beslist of je een en ander nu direct of op termijn aanschaft


Voor wie is dit Feng Shui Kleurplan?


Je wilt een paar kamers in je huis opknappen. Denk aan het opknappen van je woonkamer, vervangen van je keuken of badkamer, het veranderen van de kinderkamer of het schilderen van je hal, trap en overloop.

Je wilt een andere vloer, nieuwe gordijnen, het houtwerk moet geschilderd of je hebt zin in een totaal andere woonstijl

Je hebt een kamer 'over' in je huis en gaat die als meditatieruimte, logeerkamer, praktijkruimte of werkkamer inrichten en weet niet zo goed waar te beginnen.

De kamers zijn gestuct maar je twijfelt over de kleur

Je keuken is besteld maar nu de kleur van de kastjes, aanrechtblad en achterwand nog

De bank heb je uitgezocht maar past de kleur en stof die je kiest wel bij de rest?

Of... je gaat verhuizen of hebt een appartement of woning in aanbouw gekocht en wilt graag inspiratie voor en hulp bij het inrichten

Bij alle bovenstaande vragen speelt 1 ding een grote rol: hoe zorg je ervoor dat alles bij elkaar blijft passen? En dat is precies de reden voor een Feng Shui Kleurplan.

Want omdat ik begin met een Sfeerbeeld van jouw smaak en daar een Kleurpalet bij ontwerp zul je merken dat de harmonie in kleur en stijl bewaard blijft.


Mijn klanten zijn net als jij


Je hebt een druk leven met werk en sociale verplichtingen en besteed je vrijetijd liever aan hobby, vrienden en familie dan aan eindeloos verf-, stof- en behangstalen uitzoeken in een speciaalzaak.

Je wilt wel kleur maar bent ergens bang dat je de verkeerde kleurkeuze maakt waardoor er juist meer onrust ontstaat in plaats van de rust en harmonie die je graag wilt bereiken.

Je hebt weleens plaatjes verzameld uit tijdschriften of via Pinterest maar je blijft het lastig vinden om eruit te halen wat nou in jouw huis en interieur mooi staat. Zeker als je het wilt combineren met spullen en meubilair wat je al hebt.

Na een on-the-Spot advies en Kleurplan hoef je je hier geen zorgen meer over te maken omdat we het allemaal besproken en uitgezocht hebben. Mijn jarenlange ervaring in kleuren kiezen voor het interieur en de Feng Shui basis zorgen ervoor dat je de rust en harmonie in de kamer en je huis bewaart. En vooral... elke dat blij je huis binnenstapt.


Werkwijze


Stap 1Gratis Verhelderend Gesprek
Welke ruimte gaat het om en voor welke zaken heb je een kleuradvies nodig? Is dat de wand (verf en behang), houtwerk, vloerkeuze, vloerkleed, meubelstof, raambekleding...

Stap 2 - Feng Shui Interieuradvies on-the-Spot (197 ex btw)
We spreken af bij jou thuis voor een 'rondje huis' waarbij jij je vragen stelt en ik creatief en vanuit Feng Shui met je meedenk. Daarna ga je zelf aan de slag of je kiest voor stap 3, het Feng Shui Kleurplan.

Stap 3 - Feng Shui Kleurplan
Een plan dat staat als een huis. Boordevol inspiratie afgestemd op jouw Feng Shui energie.
Met een persoonlijk sfeerbeeld naar aanleiding van jouw smaak en wensen, een uniek en persoonlijk Kleurpalet en inspiratie voor meubilair en verlichting. Plus een uitleg voor een goede Feng Shui voor jouw situatie.

Je ontvangt het Feng Shui Kleurplan in een handzaam en luxe boekje zodat je altijd alles bij elkaar hebt. En... we bespreken alles wat in het boekje staat nog eens bij jou thuis.

Stap 4 - Extra begeleiding bij de uitvoering (optioneel)
Een aantal uren begeleiding is inclusief maar vind je meer begeleiding (via whatsapp, email, bij de bouw van een nieuw appartement of in een woonzaak) nodig dan kan dat uiteraard.

Nicky Beentjes
Kleur- en materiaal interieuradvies voor badkamer - Vital Living


Wat is je investering?


Een Feng Shui Kleurplan voor bijvoorbeeld een woonkamer met open keuken komt op 1.188 ex btw.

Reisonkosten: ik geef advies door heel Nederland. 
De eerste 30 km zijn gratis, daarna reken ik 0,50 p/km.

Inderdaad: even een uitgave.

Maar daar krijg je een qua kleurgebruik een prachtig harmonieus geheel voor terug. Ik ga er tenminste van uit dat je elke keer dat je er naar binnenstapt een blij gevoel wilt hebben. En dat gevoel heb je nu niet.

Het kan zijn dat je denkt dat kleuren kiezen toch niet zo lastig kan zijn. Dat je het makkelijk zelf kunt. Dat is ook zo maar dan heb je je wel een aantal principes van kleuren kiezen en gebruiken eigen gemaakt, heb je de durf om kleuren uit te proberen én de tijd om zaken uit te zoeken.

Mijn ervaring leert dat de meeste mensen kennis, tijd en durf missen. Mijn advies vanuit Feng Shui en kleurervaring lost dat op. Bovendien heb ik als professionele Feng Shui Kleur en Interieur Specialist:

 • Al mijn hele leven een oog voor kleur en vooral kleurcombinaties
 • Een intuïtief gevoel voor schoonheid, harmonie en balans
 • Denk ik in kleur- en materiaal combinaties in plaats van een los kleuraccent hier en daar
 • Zie ik direct een ‘kleurplaatje‘ als ik bij jou binnenstap waardoor ik goed weet welke kleuren en patronen daarbij passen
 • Gebruik ik mijn Feng Shui kennis om te weten welke kleuren jou nog wat extra kracht kunnen geven en verwerk ik die subtiel in je interieur.
 • Zorg ik ervoor dat het nooit een kleurkermis wordt in jouw huis maar dat de kleuren (fel én zacht) zich goed tot elkaar verhouden.
 • Zal de met kleur ingerichte ruimte voelen alsof het altijd zo geweest is. Kleurrijk maar nooit ‘too much’.

Als jij kiest voor mijn kleuradvies ben je slimmer bezig dan 90% van de bevolking. Je zult merken dat door meer kleuren te gebruiken in je huis je interieur meer eigenheid en ‘ziel’ krijgt.

Bij een uitgebreid Feng Shui Kleur Plan ontvang je altijd een luxe boekje waar je alles wat ik voor je bedacht heb en we besproken hebben in terugvindt + uiteraard alle Feng Shui informatie die voor jouw huis nodig is.

Het voelt goed en wordt heel gemakkelijk om met het boekje in de toekomst andere zaken aan te schaffen om zo de harmonie en balans in jouw huis te bewaren.


Je kunt nu twee dingen doen:


Optie 1: alles bij het oude laten of zelf eindeloos blijven dubben en twijfelen over kleur verf, wel of geen behang en de kleur van de bank of de gordijnen.

Met het gevolg dat het je zeeën van tijd kost, irritatie dat je vrije zaterdag vervliegt aan woonwinkelen en frustratie dat het gewoon niet opschiet met die kamer die je wilt opknappen.

Optie 2: Je stuurt me een mailtje met je vraag of belt me direct om jouw kleur/interieurvraag met me te bespreken.

>