Heb je een appartement in aanbouw gekocht
of ga je je interieur opknappen maar... 
mis je tijd, overzicht en ideeën?


Laat mij je begeleiden met een

Feng Shui Kleur Interieur Plan

Kies voor gemak, samen doen en professioneel advies
voor een huis dat voelt als thuis

Richt je huis in met Kleur en Feng Shui
voor de rust, balans en harmonie die je zoekt


Je huis of appartement is nog in aanbouw

Stapels tekeningen heb je maar hoe alles er 'in het echt' uit komt te zien? Gezellig op de bank met een kopje thee zal nog wel even duren. Ook al omdat je nog geen idee hebt welke bank de mooiste is.

talloze woonbladen

Je hebt verzameld wat je mooi vond. Uit woonbladen, van woonprogramma's en Pinterest. Toch vind je het lastig om uit al dat moois de juiste keuze te maken voor jouw nieuwe huis of appartement.

Alleen is maar alleen

Vrienden, familie, collega's, iedereen leeft en denkt met je mee, allemaal goed bedoeld en waardevol. Maar helemaal jouw smaak hebben ze niet. En zo blijf je achter met eindeloze keuzes voor kleur, meubilair, keukens, badkamers...

Hoe voelt 'samen doen' voor jou?

Samen op pad voor jouw interieur. Nadat ik eerst een goede inventarisatie gemaakt hebt wat je wilt en vooral... hoe je je wilt voelen in je nieuwe huis.

Tijd voor een Feng Shui Kleur Interieur Plan

De mooiste kleuren

Kleur... je wilt wel maar je durft niet goed. Want stel dat de kleur verkeerd uitpakt. Het te druk wordt... liever kies je voor veilig. Een wittint, grijzen of naturel. Het kan, het mag, maar soms zou je weleens iets spannenders willen.

Voorkom miskopen

Welke kleur je ook kiest... er is altijd iets moois van te maken. Alleen, welke kleuren kies je dan? Echt mooie behangsoorten, verf, meubel- of gordijnstof is best kostbaar om in een opwelling JA tegen te zeggen.

Feng Shui als basis

Je bent gevoelig voor sfeer dat weet je van jezelf. Je voelt het direct als de energie niet fijn is. Feng Shui spreekt je daarom erg aan maar echt veel weet je er nog niet van.

Jouw eigen interieurstijl

Jouw eigen stijl bepalen, creatieve ideeën bedenken kost tijd. En eigenlijk weet je het ook niet zo goed. Maakt het nog wat uit dat de kamer op het noorden ligt? En of je er werkt of tv kijkt?

Feng Shui Kleur Interieur Plan + Persoonlijke Begeleiding

De VIP behandeling, daar kies je voor bij dit Plan
Antwoord op al je kleur-, indelings- en Feng Shui vragen, een unieke speciaal voor jouw smaak en huis ontworpen Sfeerkaart en Kleurpalet. De Feng Shui geïntegreerd in alle creatieve ideeën die ik voor je bedenk.

Alles afgestemd op jouw persoonlijke Feng Shui energie, de ligging, energie, gebruik van de ruimte, je smaak, stijl en wensen.

Jij weet dan zeker dat je de juiste keuzes gemaakt hebt
Dure miskopen en spijt achteraf voorkomt
Je interieur een eigen en unieke sfeer heeft
Je zelf beslist wanneer je een en ander aanschaft, nu of later

Start met een On-the-Spot Advies van 298 euro

Voor wie is een Feng Shui Kleur Interieurplan?

Als je JA zegt starten we als eerste met een Advies-on-the-Spot bij je thuis

Je hebt een huis of appartement in aanbouw gekocht

Er zijn zoveel zaken waar je een beslissing over moet nemen voordat je ook maar iets in werkelijkheid gezien hebt dat je graag hulp hebt om zeker te weten dat je de beste keuzes maakt.

Je gaat je interieur veranderen of laat verbouwen

Een serre aanbouwen, nieuwe keuken en badkamer of een andere vloer door je hele huis. Alles staat even op zijn kop of ter discussie. Wat er is mag weer matchen met wat er komt.

Je begint zelf opnieuw in een ander huis

Wat je eerst altijd samen deed doe je nu alleen, keuzes maken voor je interieur. Niet eerder heb je er zo over na moeten denken. Wat vind je eigenlijk mooi? Wat is jouw stijl en hoe zorg je voor eenheid en harmonie?

Een frisse wind door je huidige interieur

Je gaat een nieuwe fase van je leven in. Op zich is je interieur nog prima maar er mag wel wat vervangen worden. Het lijkt je heerlijk om nu de spullen te kopen die je echt mooi vindt, maar waar begin je.

Dit zeggen andere klanten over het Feng Shui Kleur Interieurplan 

Monique

Zelfstandig ondernemer

" Ik was tijdens de sessie heel erg moe maar na een paar uur werd ik er juist heel energiek van."

Helder Hoofd Sessies

Jasmijn

Werkzoekend

" Na de sessies voelde ik meer kalmte in mijn lichaam en hoofd. Geen hyperventilatie-momenten meer. Alles wat ik deed qua opleidingen verliep gemakkelijker."

stress wegblazen

Annet

Zelfstandig ondernemer

" Ondanks de problemen die we nu hebben voel ik me opgewekt en daadkrachtig, we komen eruit!"

Stress verminderen met Clearing

De stappen van het Feng Shui Interieurplan

Als eerste natuurlijk een vrijblijvend en gratis Verhelderend Gesprek, telefonisch of via Zoom.

Om welke ruimten gaat het en voor welke zaken heb je een kleur- en interieuradvies nodig? Gaat het om keuzes voor de wanden qua verf en behang, vloerkeuze, stijl meubilair, keuzes voor de kleur van de bank of raambekleding?

Als je duidelijk hebt wat ik voor je kan betekenen maken we een afspraak voor het Advies on-the-Spot bij je thuis. Daarna beslis je of je verder wilt.

Nicky Beentjes - Vital Living - kleur- en stijladvies
1. Advies on-the-Spot

We bespreken af bij jou thuis voor een 'rondje huis' of het brainstormen over je bouwtekeningen. Jij stelt je vragen en ik denk creatief en vanuit Feng Shui met je mee.

Aan het eind van dit advies heb je een goed idee gekregen wat er nodig is om van je huis een thuis te maken. Hierna beslis je of je verder wilt met het Feng Shui Kleurplan.

2. Kleurprofiel

Welke kleuren geven jou kracht en balans? Dat ontdek je met de Kleurtest. Tijdens de Zoom licht ik je uitslag toe en je ontvangt alles nog per mail. De kleuren uit je profiel zijn de basis voor het plan.

Deze kleuren vul ik aan tot een Kleurpalet dat je in wisselende samenstelling overal in je huis kunt gebruiken. Zo blijft de eenheid en de harmonie bewaard.

3. Ontwerp Feng Shui Plan

Een plan dat staat als een huis. Boordevol ideeën afgestemd op jouw persoonlijke Feng Shui, je Kleurprofiel inclusief Sfeerbeeld, Kleurpalet en inspiratie voor meubilair en verlichtingskeuzes.

Je ontvangt ook een praktische uitleg voor een goede Feng Shui in je huis die gezondheid, liefde en overvloed in je leven stimuleert.

4. Presentatie en Begeleiding

Je ontvangt het complete plan in een luxe boekje dat we bij je thuis doornemen. En... vanaf het ontwerptraject (3) kun je mij 1 maand lang onbeperkt appen of bellen met je vragen.

Denk aan feedback op je keuzes, gezamenlijk overleg met uitvoerders of mee naar een woonzaak voor alles wat je nog wilt aanschaffen.

Over Nicky Beentjes

Hi,

Ik ben Nicky Beentjes

Life is supposed to be Fun. Dat is mijn levensmotto. Als het makkelijker kan, waarom doe je dat dan niet?

Weten wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt is mijn grootste drijfveer en daarom ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn leven én dat van jou lichter en leuker te maken.

Werken met kleur en energie voor jezelf en je interieur, ontdekken wat voeding werkelijk voor je doet, meer inzicht in jezelf en je levenspad en een sfeer in je huis realiseren die jou extra ondersteunt in wat je wilt. Dat is waar ik mijn klanten in begeleid.

Een Feng Shui Kleur Interieur Plan inclusief de maand extra begeleiding geeft je rust, overzicht en de zekerheid dat je de juiste keuzes maakt als je van je huis een warm en gezellig thuis wilt maken waarin jij tot bloei kunt komen.

Ervaringen

Wat klanten zeggen over het Feng Shui Kleur Interieur Plan

Vanwege privacy redenen alleen voornaam en geen foto

Ik ben verbaasd hoe snel dingen kunnen veranderen. De personen op het werk waar het moeizaam mee ging reageren nu anders of ik op hun? Krijg van alles voor elkaar en zit hierbij in een flow.

Gonny


stress wegblazen

Ik ontving 2 mails van familieleden waar ik al tijden zo op hoopte maar waarmee het contact verwaterd was. Op de een of andere manier hebben de Helder Hoofd Sessies wat spanning en weerstand op dat gebied weggehaald waardoor er weer contact kon zijn.

Monica


stress wegblazen

Voor de sessies was ik eraan gewend geraakt om elke nacht een of meerdere keren wakker te worden. Ik was ook heel erg druk in mijn hoofd, maar ik schreef dat toe aan de beginnende overgang. Vooral bij de eerste Helder Hoofd Sessie was het effect enorm.

Monique


Ik voelde vanaf het moment dat je mij de sessie begon te zenden een soort rust over me komen. Een meer ontspannen gevoel. Ik had die dag een sollicitatiegesprek waarin ik me ook redelijk zelfverzekerd voelde. Ik voelde me de hele dag ontspannen, met een heldere geest, opgewekt en daadkracht. Echt zo fijn!!!

Maria


Je investering voor de eerste stap, het Advies on-the-Spot

brainstormen aan je eigen keukentafel

Start met advies on-the-spot

  • Brainstormen bij jou aan de keukentafel
  • Ideeën voor indeling, kleur en Feng Shui
  • Niets hoeven doen, niets hoeven laten
  • Accepteren wat is, liefdevol 'zijn'
  • Meer rust, energie en zelfvertrouwen

Mis deze unieke kans niet!

Wat klanten zeggen over het Advies on-the-Spot

Wat een ideeën in zo'n korte tijd, ik had het niet verwacht en de sfeer in huis voelt direct fijner.

Ans


"

Het voelt wat raar om met een vreemde door je huis te lopen maar dat went heel snel. Ik weet nu in elk geval wat mijn volgende stap is.

Mariëlle


"

Goede tips gekregen voor de zithoek en tijdens het advies meteen uitgeprobeerd, wat een verschil!

Caroline


"

100% Tevredenheids Garantie 15 Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel baat zult hebben van dit eerste Advies on-the-Spot waarin we brainstormen over de mogelijkheden voor je huidige interieur of je huis of appartement in aanbouw. 

Ben je na het Advies toch niet tevreden? Stuur me een mail en ik stort je geld zonder vragen terug. 

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Ik neem telefonisch contact met je op voor een korte introductie en het afspreken van de 4 data

Wat als ik geen effect merk van de sessies?

Er gebeurt altijd wat in de energie maar het kan wel zijn dat je je daar niet altijd bewust van bent. Het vraagt even 'oefening' om te weten waar je op kunt letten in je dagelijks leven.

Kun jij iets 'doen' met de sessie wat ik niet wil?

Nee, ik kan niets bij jou 'doen'. Healing, Clearing, Helder Hoofd Sessies... hoe je het ook wilt noemen geven jouw systeem alleen maar de energetische ruimte om zaken in jouw eigen tempo en op jouw eigen manier los te laten. Ik heb daar als 'gever' geen enkele invloed op.

Wat merk ik na een Helder Hoofd Sessie?

We werken op energetisch niveau. Reacties zijn bijvoorbeeld zijn: vaker naar het toilet, koud krijgen, emotioneler zijn, hoofdpijn hebben of juist opgeluchter gevoel, daadkrachtiger of rustiger zijn, meer focus hebben. Het hangt van de mate van loslaten af welke reacties bij jou opkomen.

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ja, als je me binnen 30 dagen een email stuurt dan stort ik je geld terug zonder vragen te stellen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je me bereiken via nicky@vital-living.nl of op 06 - 5320 5588

Je investering voor de eerste stap, het Advies on-the-Spot

brainstormen aan je eigen keukentafel

€ 288

Helder Hoofd sessies

  • 1 maand lang op woensdag een Helder Hoofd Sessie (dat zijn 4 of 5 sessies)
  • Meer flow in je dag
  • Niets hoeven doen, niets hoeven laten
  • Accepteren wat is, liefdevol 'zijn'
  • Meer rust, energie en zelfvertrouwen
>