Energy Clearing

Ben jij toe aan minder stress en meer rust in jezelf en je hoofd?
Kom je nauwelijks aan jezelf toe en draaf je maar door?

​Helder Hoofd Sessies (Energy Clearing)

​Een Helder Hoofd Sessie of Clearing (een hart-tot-hart ​afstemming op jouw energievelden) ​is de meest eenvoudige en zachte oplossing om weer ontspanning te ervaren.

De Clearing, of afstemming, gebeurt op afstand​.
​Ik kom dus niet bij je langs en ​we hebben ook geen telefonisch contact tijdens de Clearing. ​Toch zul je merken dat er iets in jou, in je energie veranderd is. Misschien niet direct ​op het moment zelf maar zeker als je meerdere Clearings krijgt raak je steeds meer opgebouwde spanning kwijt.


​Aanbieding

​4 Helder Hoofd Sessies voor 97 euro totaal
Scroll naar beneden om ze te boeken voor Januari.


​​​Bij drukte en weinig tijd, dé manier om je toch ontspannen te voelen

  • heb je regelmatig een overvol 'hoofd'
  • slaap je onrustig van de drukte overdag
  • zorg je ook nog voor een ziek familielid of doe je een studie naast je baan
  • merk je dat je steeds vaker een kort lontje hebt
  • wil je gewoon de rust terug en meer kunnen genieten van je leven?


​​​​​Herkenbaar?

Als je jezelf herkent in bovenstaande punten en je neemt niet tijdig gas terug dan ligt overspannenheid of erger op de loer. Steeds vaker moe zijn, slecht slapen en daardoor niet goed presteren op je werk. Irritaties naar je partner of je kinderen en financi​ële zorgen ​kunnen het gevolg zijn.

​​​Kies voor rust en ruimte in jezelf

Clearing zorgt ervoor dat de in jou in de loop der tijden opgebouwde spanning weer losgelaten wordt. Al na een 4-tal sessies voel je je vrijer en opgeluchter. Heb je weer ruimte in je hoofd, kun je de boel beter de boel laten en merk je dat de mensen in je omgeving positiever op je reageren.

​​​Clearing: hoe werkt het

Op afstand. We spreken een dag af​​. Op die dag ontvang je de Clearing. Je krijgt geen tijdstip door ​en je hoeft er niets speciaals voor te doen of te laten. Je doet gewoon wat je anders ook zou doen op zo'n dag. Achteraf krijg je een  mail van mij met het tijdstip. En waarschijnlijk realiseer je je dan pas dat je je anders voelde dan normaal. Lichter en helderder. Of dat je heerlijk hebt gewerkt. Het kan ook zijn dat je je wat emotioneler voelde, een huilbui had die achteraf enorm opluchtte.

Stel je gewoon open voor de liefdevolle energie die ik je zend en wees je iets bewuster van jezelf en de reacties van de mensen om je heen.

​Wat ging makkelijker dan normaal.
Wat viel je op, reageerde er iemand anders dan anders op je?
Verliep een project vlotter?
Kon je ineens een ​beslissing nemen waar je al tijden over aan het piekeren was?

Allemaal signalen die door een Clearing Sessie in gang gezet kunnen zijn.

​​​​​​​Dit vonden zij van Clearing

Paula
"Ik voel me zo zen vanmorgen en nu snap ik waarom. Het voelt heerlijk en ga het proberen vast te houden."

​Ingrid
"Na de eerste Clearing voelde ik allerlei tintelingen door mijn lijf en was nogal nuchter wat het zou doen. Heb die nacht goed geslapen en had de volgende dag véél energie om op te ruimten. Heerlijk gewoon."

​Silvia
"Ik moest een presentatie voor al mijn collega's geven waar ik erg tegenop zag. Nu was ik opeens heel overtuigend, kreeg ik positieve feedback vanuit de zaal en werden er goede vragen gesteld. Ik voelde me heel sterk!"

​Gonnie
​"Bedankt voor de Clearing van gisteren. Het heeft me geholpen om te beginnen aan een klus waar ik al lang tegenop zag. En daarna was ik opgelucht. Wel de rest van de dag wat vermoeid. Ik ben benieuwd wat de volgende sessie me gaat brengen!"​​​​​

​​​​​​Boek nu de Januari 'Helder Hoofd Sessies'
​4 voor 97 euro

Start op woensdag 3 januari, don 4 jan, vrij 5 jan of din 9 januari en ervaar 4 weken lang meer ontspannenheid en rust in jezelf voor slechts 97 euro totaal.

Helder Hoofd Sessies

Energy Clearing op afstand voor meer rust, focus en balans in jezelf.
  • Betaal slechts 97 euro voor 4 weken lang een Helder Hoofd Sessie (Clearing). Je ontvangt een faktuur in je mailbox met de data en betalingsvoorwaarden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enter your text here...