Schrijven

​Afgestemd of Energetisch Schrijven voor helderheid en persoonlijke groei

​Soms zit je gewoon even vast. Zie je het niet meer zitten en vraag je je af... hoe nu toch verder?

​Wat vaak helpt is je gedachten zonder oordeel op papier te zetten maar niet iedereen kan of wil dat. Zeker als je dat niet gewend bent kan het een uitdaging zijn. Praten met iemand die je vertrouwt kan je ook helpen. Alleen soms is dat waar je mee zit juist bij die vertrouwde persoon niet zo makkelijk onder woorden te brengen.

Omdat hij of zij je geschiedenis kent. Weet waar je vandaan komt en hoe je over zaken denkt. Toch wil je helderheid in dat wat je dwarszit.

Ik schrijf voor jou

Dat lees je goed en hoe 'vreemd' dat ook mag klinken je zult merken dat de combinatie van een 'Licht Gesprek' met mij aan de telefoon en daaropvolgend een tekst over jou, je situatie of waar jij meezit je meer helderheid geeft over dat ​waar je over piekert.

​​Voorbeelden

  • ​​Je hebt besloten om met je werk een andere koers te gaan varen maar nu 'kloppen' de teksten op je website niet meer met wat je wilt gaan doen.
  • Je hebt nog niet duidelijk wat je precies anders wilt in je werk en wilt graag je levensverhaal kort op papier ​om meer helderheid te krijgen.
  • Je twijfelt over je relatie en zou graag eens beide standpunten belicht zien.

Ben jij benieuwd wat woorden op papier jou voor nieuwe inzichten kunnen geven? Neem dan contact op voor een ​kort 'Licht' Gesprek waarin we bespreken of ik wat voor je kan betekenen.