Een schatkist vol juwelen om jou ‘thuis’ te brengen

Thuis. Thuis zijn. Thuisvoelen.
Hoe is dat voor jou? Hoe thuis voel jij je nog in deze wereld, in jezelf en in je huis op dit moment?
Welk juweel uit mijn holistische schatkist brengt jou thuis?

De wereld om mij en jou heen verandert met de dag. Steeds vaker ervaar je misschien verschillende inzichten met de mensen om je heen. En ontstaat er een gevoel van strijd, frustratie en boosheid in jezelf over de wereld waarin we terecht gekomen zijn.

Ik weet niet hoe het met jou is maar ik voel de druk van buitenaf en in mezelf om keuzes te maken die echt niet goed voelen steeds groter worden. Daarom ben ik vooral bezig met rust vinden, te genieten wat er allemaal wel is en de focus te leggen op lichtheid en schoonheid. Zo kan ik beter omgaan met wat er in de wereld en in Nederland gebeurd.


Je huis, een thuis

Gelukkig is er dan ook nog een vrijplaats, een thuis waar ik helemaal mezelf mag en kan zijn. Waar ik me vrij en veilig voel en liefde vind. Een heel groot goed in mijn ogen en ik adviseer je dan ook heel graag hoe we die vrijplaats, dat thuis, voor jou kunnen realiseren.

Toch blijft er soms die onrust in mijn hoofd zitten. Die bezorgdheid, soms zelfs angst waar de wereld naar toe gaat. Dat het toch echt niet zo kan zijn dat we maar doorgaan met die verdeeldheid. Als waar we nu in zitten het donker is dan is er automatisch ook licht. Er is Yin en Yang, de verhouding is alleen steeds wisselend.

Dus wat kun je zelf doen? Hoe kom je uit die ‘loop’ van angst? Hoe wordt je weer rustiger?


Meditatie voor rust en vertrouwen

Een van de dingen die mij daarbij goed helpen is een 12 minuten durende gratis meditatie van de
I Am Academy. Ik doe hem regelmatig omdat deze meditatie me leert te vertrouwen op mijn Hogere Zelf. Ik deel hem daarom heel graag met je.

In die meditatie zit een zin die me elke keer weer raakt en dat is:

"Wat is de hoogste kwaliteit van ‘Zijn’ die jij te bieden hebt, aan jezelf en aan anderen?"

Als ik daar voor mezelf over nadenk, de zin echt laat binnenkomen, dan besef ik me dat ik mezelf zoveel jaren ‘klein’ gehouden heb. In mijn Zijn, in mijn uitspreken, in mijn werk. En misschien doe jij dat ook wel.

Want wat als je iedere dag opnieuw het allerbeste van jezelf geeft?
Aan je partner, aan je kinderen, aan je werk maar vooral… aan jezelf? Hoe zou je leven er dan uitzien? Hoe zou onze wereld en de aarde er dan uitzien?

Belangrijker is misschien nog wel de vraag hoe jouw 'Hoogste kwaliteit van Zijn' eruit ziet. Doe je dat al of houdt iets je tegen? Voel het niet veilig genoeg om dit te doen, hier voluit voor te kiezen?

Ik hoop dat deze meditatie maar vooral deze zin bij jou ook iets raakt. Dat het je in actie zet omdat het leven te mooi is om niet voluit geleefd te worden en eens vergleden tijd nooit meer terugkomt.

Ter inspiratie vind je hieronder mijn verhaal


Losse juwelen...


Zoals je weet heb ik in 25 jaar een schat aan kennis en ervaring opgedaan door het volgen van tal van opleidingen, workshops en trainingen en het lezen van stapels boeken. Allemaal interessant, allemaal waardevol. Een schatkist vol schitterende juwelen inmiddels, zo voelt het.

Het zijn allemaal stukjes van een puzzel die steeds completer wordt om mijn cliënten goed te kunnen ondersteunen op hun levensreis vanuit een warm thuis.

Een puzzel waarvan ik steeds maar wisselende stukjes een voor een naar buiten bracht. Ik voelde al jaren dat ik wel meer stukjes tegelijk wilde geven aan mijn cliënten maar steeds hield iets me tegen.

Angst.
Want... is het niet teveel, is het niet te verwarrend voor iedereen, volgens mij begrijpt niemand me dan meer... Allemaal hersenspinsels die me tegenhielden vol overgave alles te delen wat ik in me heb.

Tot het tot me doordrong dat ik met deze strategie steeds niet mijn ‘hoogste kwaliteit van Zijn’ aanbied. Ik doe jou, de wereld én mezelf daarmee vreselijk tekort.

Dus doe ik het al een tijdje anders.


... of de hele schatkist

Als je mij jouw vraag of vragen stelt. Over je interieur, je leven of je werk krijg je altijd ‘mijn hoogste kwaliteit van Zijn’. Een complete schatkist vol met juwelen voor jou op maat gemaakt.

Uiteraard relevant voor jouw vraag.

 Ik voel in afstemming welke juwelen uit mijn holistische schatkist jou het allerbeste gaat helpen voor een leven met meer genieten en blijheid op alle vlakken. En bij het realiseren van een huis dat voor jou als een echt thuis voelt.

Zo vervul ik de afspraak met mezelf dat ik alleen mijn hoogste kwaliteit van Zijn aan jou aanbied.

In de vorm van een schatkist vol juwelen aan kennis, inzichten, ontwerp en advies.

Vervolgens is het aan jou om de best passende juwelen uit mijn schatkist te pakken.

• Welke juwelen zijn op dit moment voor jou het meest van belang? 

• Welke juwelen stralen je het meest tegemoet? • Wil je ze allemaal wel of kun je niet zo goed kiezen zijn er obstakels die jouw keuze in de weg staan?

Weet dan dat al mijn juwelen voor jou altijd in de schatkist beschikbaar zijn. Ik geloof namelijk dat er een perfecte timing is voor alles wat je wilt en daarom help ik je graag de beste keuze voor dit moment te maken. Alles kan nodig zijn maar elk juweel kent een optimale tijd.


Waar voel jij dat je 'vast' zit? Wat wil jij graag anders?


Voel je dat je ergens in vast zit, in jezelf, je relatie, je huis?

Verlang je naar vrijheid, meer genieten, blijheid, levensgeluk of gewoon een fijn en warm thuis?

Mail me jouw vraag of boek een Verhelderend Gesprek in mijn online agenda of bel direct naar 06 - 5320 5588 dan bekijken we samen welke juwelen uit mijn schatkist op dit moment het beste antwoord op jouw vraag geven.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Kleurexpert en Feng Shui Life Coach voor een huis dat voelt als thuis en een leven waar je weer blij van wordt. Ik werk met de kracht van Kleur en Energie.

  • Spreekt me aan! Kleur en energie!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >