energie in jezelf

Wat als...

  • Wat als alles in je leven makkelijk zou gaan?
  • Wat als je alles kunt zijn en hebben wat je wilt?
  • Wat als jij alles mag doen, zijn en leven zoals jij het wilt omdat jij al 'weet' wat het beste is voor jou?
  • Wat als je gewoon mag kiezen wat goed is voor jou, en je je niets hoeft aan te trekken van wat anderen zeggen hoe je het moet doen?
  • Wat als je nergens in hoeft te 'geloven' maar de ontspanning ontstaat door alleen maar een zachte aanraking van je hoofd?

Wat is Access Consciousness Bars?

Access Bars is een 'massage' behandeling die je toegang geeft tot jouzelf. Toegang tot wie jij werkelijk bent, tot wat jij innerlijk al lang weet maar heel vaak vergeten bent.

Het is een manier om alles wat je hindert en in de weg staat, alles wat je belemmert los te laten. Want hoe vaak denken we niet dat we het leven anders zouden willen dan het is, hoe vaak denk je dat jij het niet goed doet, dat je het niet kunt. Access Bars maakt de weg vrij naar datgene wat je graag wilt ontvangen in je leven.

Een heel bijzondere hoofdmassage

Access Bars is te vergelijken met een heel bijzondere hoofdmassage. Een behandeling die de electromagnetische lading die op alle gedachten, gevoelens, overtuigingen en emoties zit en die je in je leven opgebouwd hebt, laat oplossen zodat je leven op alle vlakken lichter en makkelijker wordt.

Met de Bars Sessie laat je moeiteloos alles los wat je verhinderd om te ontvangen. Of je nu een gezonder lichaam wilt, beter wilt slapen, een ander gewicht, een fijne relatie of over het algemeen lekkerder in je vel wilt zitten. Ook helpt het bij het loslaten van emoties als boosheid, frustratie, bezorgdheid, angst of zaken als stress en andere spanning.

De behandeling

Tijdens een Bars behandeling lig je aangekleed en ontspannen op een (massage) tafel terwijl ik zachtjes 32 punten op je hoofd aanraak. Het aanraken van die Bars punten zorgt voor een loslaten van alle 'stress' die je in je leven opgebouwd hebt. In gevoelens, gedachten, overtuigingen en emoties. Na de behandeling voel je je heerlijk ontspannen maar zul je ook merken dat je leven stukje bij beetje verandert.

Gun jezelf een fantastisch leven met Access Bars!

Maak een afspraak voor een behandeling (duur 1 uur).
De investering in jezelf en je nieuwe leven bedraagt 80 euro inclusief 21% btw als je een 4-strippenkaart aanschaft die 6 maanden geldig is.

• Zit jij jezelf regelmatig in de weg?
• Heb je veel stress van je werk?
• Heb je burnout klachten?


• Wil je je weer eens heerlijk ontspannen voelen?
• Zou je wel van die 'het lukt me nooit' gedachten af willen?
• Weer ruimte in je hoofd hebben?


• Of ben je gewoon nieuwsgierig wat het voor jou kan doen?

Elke woensdag en donderdag 'Bars'

Elke woensdag en donderdag vanaf 16.00 uur heb ik ruimte om je een Bars behandeling te geven

Ik verwelkom je bij mij in Haarlem en leg je uit wat je kunt verwachten. De behandeling zelf duurt ongeveer 1 uur.

Je kiest voor een eenmalige behandeling (100 euro) of schaft een strippenkaart voor 4x aan, de behandelingen zijn dan 80 euro per stuk.

Vul je gegevens in of bel me op 06 - 5320 5588

[gravityform id="32" title="true" description="true"]
>