Kleurrijk Wonen en Leven

Voor ondernemende vrouwen en mannen die nog van alles willen in de tweede helft van hun leven

Volg je Hart met Kleur

Wie ben je en wat is jouw diepste verlangen? Wat zou jij graag in je leven brengen en hoe doe je dat? Jouw hartskleuren wijzen je de weg naar werk naar je hart. Ontdek wie je bent, wat je kunt en hoe je dat het beste zichtbaar maakt met de Kleurtest en begeleidende sessies.

Vanaf 238 euro (197 ex btw)

Nicky Beentjes - Vital Living

Voor korte interieurvragen

Jouw vragen over kleur, indeling, stijl, meubilairaanschaf en Feng Shui beantwoord ik bij je thuis. We lopen een rondje door je huis, ik schets mijn ideeën ter plekke voor je uit en aan het eind van deze 2 uur heb je voldoende inspiratie en een lijstje om zelf aan de slag te kunnen.

Vanaf 238 euro (197 ex btw)

Chinese Dierenriem - Vital Living - Nicky Beentjes

Richting krijgen met Astrologie

Welk type werk of studie past het beste bij jouw unieke talenten en kwaliteiten? Wie ben je en welke richtingwijzers helpen jou het meeste uit jezelf en je leven te halen. Welke keuzes zorgen voor meer flow in je leven. Chinese Astrologie geeft je helderheid en richting.

288 euro (238 ex btw)

Verhuizen of verbouwen

Een plan voor het inrichten van je (nieuwe) huis. Met een persoonlijk Kleurpalet, Feng Shui richtlijnen, suggesties voor de indeling en stijl die bij jou hoort. Moodboard voor de sfeer en ideeën voor de aanschaf van meubels, verlichting en raambekleding gecombineerd met samen woonwinkelen.

Vanaf 1188 euro (ex btw en reisonkosten)

>